Okul öncesi eğitim şenliklerinde yürüyüş kortejimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevertheless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nevertheless
bugün ilimizdeki tüm okul öncesi eğitim veren okulların çocukları velileri ve öğretmenleriyle yürüyüş korteji gerçekleştirdik.yürüyüşten sonra da kendi okulumuzdaki velilerimizle ve çocuklarımızla önce dondurma yedik,sonra kuzucuklarımızı lunaparkla ödüllendirdik:36_1_21:

paylaşım için teşekkürler...

damlauysal' Alıntı:
HARİKA RESİMLER... BU PANKARTI ÇOK TUTTUM; GELECEK, OKUL ÖNCESİ EĞİTİMLE GELECEK...

denisse' Alıntı:
Çok güzel görünüyorsunuz. Harika bir yürüyüşe benziyor...  

Tebrikler

fademer' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler...
çok teşekkürler
arkadaşlar.bence bundan daha iyi bir slogan olamaz.geleceğimiz olan çocuklarımızın kazanmaları gerekenlerin çoğunu bu yaşlarda kazandığı düşünülürse

Çok güzel teşekkürler OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE KAÇIRILAN FIRSATLAR YAŞAM BOYU YAKALANAMAZ bunu da çok tuttum:474cu::474cu:

teşekkürler arkadaşım.aslında okul öncesi eğitimin önemini ifade eden tüm sloganlar kabulüm )))

PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

rica ederim canım.aslında okul öncesi eğitim şenlikleri için gönlümde yatan çalışmalar başka ama maalesef sadece bizim istememizle olmuyor.keşke olabilseeee

çok güzel...teşekkürler...

güzel yorumların için ben teşekkür ederim arkadaşım.demek adanın resmi odanda asılı duruyor arkadaşım,çok kıskandım şimdi )))

Çok güzel vakit geçirmişsiniz hocam, tebrikler başarılar her zaman, paylaşım için teşekkürler:)

TEBRİKLER, İNSANLARIN DİKKATİNİ BİR NEBZE DE OLSA ÇEKMİŞSİNİZDİR...

teşekkürler arkadaşlar.tabiki en azından varlığımızı hatırlattık.

çocuklar bu etkinlikleri çok seviyorlar.nasıl eğlenmişlerdir di mi.dondurma partisi ve lunapark iyi fikir.bu arada resimlerde siz varmısnız hocam.
paylaşım için teşekkürlerr

81gamze81' Alıntı:
Çok güzel vakit geçirmişsiniz belli.
tebrikler
paylaşım içinde ayrıca  teşekkürler

sevilnas' Alıntı:
çocuklar bu etkinlikleri çok seviyorlar.nasıl eğlenmişlerdir di mi.dondurma partisi ve lunapark iyi fikir.bu arada resimlerde siz varmısnız hocam.
paylaşım için teşekkürlerr
yürüyüşden sonras9ı daha keyifliydi tabi.hayır canım ben yokum fotoğralarda,malum benim görevim foto şipşak )))

teşekkürler

çok güzel bir gün geçirmişsiniz, göründüğü kadarıyla.. özellikle lunaparkla çocukları ödüllendirmek çok süper fikir.. ben de orda olmak isterdim.. :) teşekkürler..

filiz1981' Alıntı:
çok güzel bir gün geçirmişsiniz, göründüğü kadarıyla.. özellikle lunaparkla çocukları ödüllendirmek çok süper fikir.. ben de orda olmak isterdim.. :) teşekkürler..

canım çok teşekkürler.seve seve misafir ederiz ne demek )))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri