Okul öncesi eğitim hakkında bilgiye ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PaRaDokS_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@PaRaDokS_06
Herkese merhaba.ben bu sene liseyi bitirdim ve öss ye gireceğim.Amacım işletme ydi ama bu aralar okul öncesi eğitimde sanki bana uygun geldi.Okul öncesi eğitim için öss de ne kadar puan alıp nereleri tercih etmek gerekiyor.Kaç sene sürüyor. ve stajyerlik gibi seçenekleri öğrenmek istiyorum.Bu konuda sizlerden öneri ve düşüncelerinizi almak istiyorum .Teşşekürler.

TABİKİ ANKARA ÜNİVERSİTESİNİDE UNUTMAYALIM. EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. EN İYİ EĞİTİMİN VERİLDİĞİ OKUL DİYEBİLİRİM. BAŞARILAR.

canım okul öncesi öğretmenliği bence engüzel meslek ama çocukları gerçekten çok sevmek gerekir şimdi ben çocuk severim demeklede olmaz bu iş gönülde olacak iş olsun diye yapanlar hiç başarılı olamazlar sadece çalıştıkları yerden maaş alırlar oysaki manevi mutluluğu okadar güzelki bence sadece sevenler yapmalı

peki okul öncesi ile sınıf öğretmenliği arasındaki farklar nedir hangisi daha iyi hangisini tercih etsem acaba?

Hangisi daha iyi düşünmekten ziyade kendini ii tanımalısın arasındaki en büyük fark bi kere yaş grubun farklı werdğin eğitim farklı bunu iice düşünüp karar vermelisin.

bence okul öncesi öğretmenliği daha iyi.bir çok iş imkanın var.çok zor önemli değerli bir meslek{çocukların bütün geleceğini aslında sen etkiliyorsun...}ben de hukuk istiyordum puanlarım da yetiyordu ama okul öncesi öğretmenliği oldu bir şanssızlık sonucu. şu an diyorum ki iyi ki olmuş. inan bana için çok rahat edicek önü çok açık bir meslek.çok memnunum.yalnız biraz geç kaldım galiba :p

merhaba arkadaşlar
ben süper lise öğrencisiyim ve son sınıftayım..okul öncesi öğretmenliğini çok istiyorum..çocukları çok seviyorum ve bi ömrümü bu meslekte geçirebileceğimi düşünüyorum..
ancak çevremdekiler okul öncesi için üniversite sınavında meslek liselerinin daha avantajlı olduğunu söylüyor..
ayrıca üniversite eğitminde de lisede aldıkları eğitimin çok avantaj sağladığını ve benim okurken zorlanacağımı söylüyorlar..bu ne kadar doğru?okul önces için eğitim veren en iyi üniversite hangisi ve bi süper lise öğrencisi olarak şansım ne kadar yüksek? beni bilgilendirirseniz sevinirim..

merhaba bi süper lisesi olarak şansın ne kadardır bilemem ama okulöncesi bölümüne öğrenci alırken liseden çocuk gelişimi diplomasıyla alıyolar. yada halk eğitim merkezlerinde 2 yıl boyunca sertifkalı çocuk gelişimi kursları var. buradan setifikan olması gerekiyo. yani önceden çocuk gelişi ve eğitiimi hakkında bilgi sahibi olmalısın ben üniversiteye başvuruken öleydi.şimdi nasıldır bilmiyorum ama iyice bir araştır.

şunu diyebilirm en güzel meslek ve düşünsene geleceği ellerinde biçimlendiriyosun temeli sende ve ATATÜRK'ün izinde harika çocuklar yetiştiryosun.sevgiler...

herkese merhaba.. ben birşey sormak istiyorum eğer biLgiLendirirseniz çok sevinirim.... süpeR Lise mezunLarının okul öncesini tercih etMesi içiN sadeCE 1.böLümü mü yapmaSI gerekiyor yoksa 2.böLümüde yapmaLı mı.... eğEr yapmaLIYsaa niye oKL öncesi 1. böLümde=)=)=)neyse iyi güNLer hoşÇa kaLIn=)=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri