Okul Öncesi Eğitim Fakültesi ile ilgili ödevim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmz_hyrllh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gmz_hyrllh
Ben henüz Okul öncesi öğretmenliği birinci sınıf öğrencisiyim ve aldığım ilk ödevimi sizinle paylaşıp yardımlarınızı bekliyorum. Şuanda çalışmakta olan Okul öncesi öğretmenlerim ödevim şöyle ilgilenirsiniz inşallah

''Şuanda tekrar eğitim fakültenizde eğitim görüyor olsaydınız şuanki meslek hayatınız için size yardımcı olacağını düşündüğünüz hangi dersleri görmek isterdiiz bu derslerin içerikleri ne olmalıdır?''

NOT:İsim soyisim yaşadığızı il ve çalıştığınız kurumun adını lütfen yazınız şimdiden teşekkürler

teşekkür ederim yalnız site gözüme çok karışık geldi bigisayarla ve internetle aram pek iyi değildir beni yönlendirimisin

neden öğretmenlerim yardım etmiyo anlamıyorum. Ben KTÜ okul öncesi birinci sınıf öğrencisiyim ve daha ilk ödevim lütfen boş geçmeyin her şey yolundaysa en azından her şeyin yolunda olduğunu belirtin yardımlarınıza ihtiyacım var internet üzerinden daha fazla öğretmene daha fazla yorumlara ve sorunlara ulaşacağımı düşünmüştüm :(

kimse mi sorun yaşamıyo anlamıyorum ki ya da kimse bu yazıyı önemsemiyo ya da eğitim fakültelerindeki dersler gerçekten yeterli çok detaylı bir yazı istememiştim oysa neden önemsenmiyor anlamıyorum bu acil bir ödev ilgi çekmesi için ne yapmalıyım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri