kadrolu tabani 70 lere kadar dusebilir, hatta sanliurfa icin filan 69 u görmek bile süpriz sayilmaz
sözlesmeliye gelince, tahmin etmek zor, 60-65 arasinda kapatabilir (alim sayisina da bagli, cok alim olursa 60 in altina da düser)
normalde sözlesmeli alimi 1000-2000 arasinda olur diye tahmin ediyorum
sözlesmeliye gelince, tahmin etmek zor, 60-65 arasinda kapatabilir (alim sayisina da bagli, cok alim olursa 60 in altina da düser)
normalde sözlesmeli alimi 1000-2000 arasinda olur diye tahmin ediyorum
benim anlayamadığım bişi var bi arkadaşımın mebde tanıdığı var ve sıralamasını öğrendi 74.0 puanı vardı arkadaşın ve ona bin civarı olduğunu söylemişler sıralamasının Buradan bakıyorum 680e tekabül ediyor.. hadi geçen yıldan 200 sözleşmeli olup yüksek olan olsun 800 yani bu sıralama beni şaşırtıyor yada meb kızı şaşırttı torpiller dönüyor anlamadım ben bu işi :S
Arkadaşlar bu puan sıralamasında geçen sene atanan sözleşmeli öğretmenlerde mevcut ve geçen sene 15.000' e yakın sözleşmeli atandı bu sözleşmeli atananlar sanki sınava girmedimi? Herkes puanını yükseltmek için girmiştir haliyle sözleşmeli atanan bir daha atanamıycağına göre bu demek oluyorki büyük bir süpriz sözleşmeli sıralaması çıkacak. Bu benim mantığım siz ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar benim bir sorum olacak.sıralamalara baktığımızda orda branşlar arasında anaokulu öğretmenliği branşıda ayrıca var ve yaklaşık 1000 kişi sınava girmiş.bunlarda bizim branşamı başvuruyor.bilgisi olan cevaplasın lütfen çok merak ettim.ayrıca branşlar arsında çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği diye birlikte yazılmış olan branş var.onlardamı bizim bölüme dahil.merak ettim ..eğer öyle ise bizim sıralama çok değişir ya ..