Öğretmenlik mesleğine giriş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melahaty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melahaty
Merhaba arkadaşlar ben Melahat AÖF okul öncesi öğretmenliği 2.sınıfa geçtim , fakat öğretmenlik mesleğine giriş dersinden büt'e kaldım. Sizlerden ricam eğer bilen varsa bu dersten şimdiye kadar çıkan sorulara nereden ulaşabilirim. Bu dersle ilgili arama yaptırdığım da final ve ara sınav soruları çıkıyor o kadar ama ben bu seneye kadar çıkmış olan bütün soruları görmek istiyorum. Bilenlen lütfen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler. Herkese başarılı bir eğitim yılı diliyorum.

e öğrenme portalında sınav soruları var orda bütün yılların soruları var.oradan ulaşabilirsin.

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

AÖF Sınav Soruları ve Cevap Anahtarları

Açıköğretim e-Öğrenme Portalında oturum açan öğrenenler; fakülte seçimi listesinden Sınav Soruları bağlantısını seçtikten sonra, sorularını görüntülemek istediği öğretim yılını ve sınav türünü seçtiklerinde o öğretim yılında yapılan sınav sorularına ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler

ben aynı şekilde açıyorum ama sorular çıkmıyor:(

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize. Ben daha önce e-öğrenme portalını kullanmıştım fakat sınav sorularını fark etmemiştim. Şimdi dediğiniz gibi yapıyorum fakat sınav soruları çıkmıyor , bununla ilgili bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize. Ben daha önce e-öğrenme portalını kullanmıştım fakat sınav sorularını fark etmemiştim. Şimdi dediğiniz gibi yapıyorum fakat sınav soruları çıkmıyor , bununla ilgili bir bilginiz var mı?

şimdi ben denedim sayfa açılıyor..

E-öğrenme portalına girebiliyorum fakat sınav sorularını getirmiyor sadece e-kitap açılıyor

teşekkür ederim hiloşşş53 memnun olurum? Gerçekten aynılarımı çıkıyor? Bİrde şunu sorayım ben 2006-2007 sorularını da aradım onları göstermiyor sebebini bilen varmı?
bilen varsa lütfen söylesin.

e ögrenme portalı + oturum aç + tc kimlik nosu + 3 seçenek-1.cisinde sınaw soruları 2.cisinde istediginiz yılın sınaw soruları ornegin 2009-2010 3.cüsünde ise ara sınaw yıl sonu butunleme hangisini istiyorsan. sonra cıkan sayfada e-kitap yazıyor sol ustte orayı tıklayıp cumartesi oturum koduyla sorulara derslerin yanındaki kodlada cvp anahtarına bakabilirsiniz. saygılar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri