Öğretmenlere Etik Sözleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asuman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asuman
En çok öğretmenler günü hediyesini yasaklamalarına sevindim.Eşimle ben zaten bunu her yıl öğrencilerimize yasaklıyoruz.Çünkü çocuk ve veli bu hediye sayesinde başka menfaatler bekleyebilir.Ayrıca çocukları hediye masrafına sokmaya gerek yok diye düşünüyoruz.

Bunları imzalatmaları yazılı olması bence pek birşey ifade etmiyor.Önemli olan insanların bu yaşa, bu mesleğe gelene kadar bunların farkında olmuş olmaları ve imza attıkları için değil hissettikleri için uygulamaları gerekiyor...Bugüne kadar bunlara dikkat eden binlerce arkadaşımız olduğuna inanıyorum...Dikkat etmeyenler yada umursamayanlar imza ile bunlara uyacaklar mı SİZCE......

imza gönüllerinde bi takım şeyleri barındırmayanlar için nedir ki? etik denilen şey insanların vicdanlarıyla bağlatılı değilse davranışları değiştirir mi? isteyen yine uygun kılıf bulmaz mı? tabii ki denetleme olsun .. ama işi insan olan özelliklede öğretmenlik yapan herkes önce elini vicdanına koymalı bence. ve bir zamanlar çocuk olduğunu unutmamalı.

kesinlikle haklısın arkadaşım öyle öğretmenlerle karşılaşıyorumki sadece menfaatleri kalmış ortada ve vicdanlarını yok sayıyorlar gerçekten şunu söyleyebilirim onlarla aynı mesleği paylaşmak beni çok üzüyor :( vicdanı olmayanlara ne denetleme ne de kurallar bişey yapabilir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri