Öğretmenler günü için uygulanabilicek etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bir_zamanlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bir_zamanlar
bende daha önce görev yaptığım okullarda yaptığım bir etkinliği paylaşmak istiyorum. İnşallah bu öğretmenler gününde de uygulayacağım...Henüz çiçeklerimi yapmadım yapınca onları da eklerim..
Kendim evde fon kartonundan çiçekler hazırladım.. Pipetten saplarını yaptım.Her çocuğuma birer tane çiçek verdim.Sonra hep birlikte önce müdür beyin odasına girdik.2 öğrencim ona hazırladığım çiçekleri verdi.Öğretmenler gününü kutladık.Ve bütün şubeleri dolaşarak tüm öğretmenlerimize çiçeklerimizi dağıttık . Hem çocuklar çok mutlu oldu .. Hemde öğremen arkadaşlarımın çok hoşuna gitti...
Ama bu sene görev yaptığım okul biraz büyük ve 3 katlı çocuklarla inip çıkması zor olacağı için bu sefer öğretmenler odasında yapmak istiyorum aynı etkinliği...
Umarım fikir verebilmişimdir...

bence de güzel bir fikir hocam bende faydalana bilirim :) teşekkürler

öğretmenler günü için günlük plan etkinlikler arıyorum yardımcı olursanız tşk

günlük plan lütfen öğretmenler günü için

aynı fikri benim zümre arkadaşım verdi.biz grapon kağıtlarından güller hazırlayıp simledik.tek tek sınıflara baskın yapıp kutlayacağız yaklaşık 45 öğretmeniz ama olsun bence çok harika olacakkk

teiekkrler...

aynı şekilde ben de yapmıştım geçen yıl. bu yıl da yapacağım ama bu sefer çiçekleri çocuklara yaptırmayı planlıyorum inş. tek tek sınıfları dolaşmak iyi fikir :) öğretmenler odasında hallediyorduk biz. ama diğeri daha eğlenceli olur :)) teşekkürler..

oldukça güzel bir fikir teşekkürler

harika... biz de yapalım çok beğendiimm..:)

Bende böyle bir etkinlik yapmıştım ama çocuklar çiçekleri kendileri hazırladılar.
Ben hazırlamadım. Sonra sıra sıra sınıfları dolaştık. :) Eğlenceli oluyor. :) :)
Güzel bir paylaşım teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri