merhaba hocam.ben ilçeye giderken kapalı gidiyorum.bu zamana kadar bır sorun olmadı.okula giderkende okul bınasının gırış kapısında açıyorum.mümkun olduğu kadar velilere kapalı olarak gorunmuyorum
Hatice arkadaşım inş. şimdilik demişsin ancak sende biliyorsun ki ülkemizde yasalar ile korunan bazı değerler var. Evet anlıyorum mutlaka sizler için zor oluyordur. Ben bir öğretmen olarak senin gibi arkadaşlarımın bu konuda olumlu örnek teşkil etmesini beklerdimAncak sen bu başörtüsü konusun değişmesini umutla bekleyenlerdensin sanırım.
aynen katılıyorum arkadaşım etek boyu kapri pantolonlar sorun olmuyoda başörtümüz neden sorun olsun.Bence olmamalı.ama şu var be yeni kapandım çok şükür yeni derken bir yıl oldu tamolarak.eskiden açık olarak gittiğim heryerde buna meb de dahil farklı tutumla krşılşırdım.kapandıktan sonra herşey çok değişti.Ne diyelim demokratik bir ülke özgür bir ülke diyoruz ama insanları başlarına taktıkları örtüler yüzünden farklı algılıyoruz.gerçi baş örtüsünüde alet edenler sırf propaganda yapmakiçin kullanan insanlar var.herşeyin hayırlısı diyelim.şuan için en kolay çözüm peruk gibi.çantana peruğu koy gittin yerde eşarbın üstüne geçir.en kolay yol bu.Sizi çok iyi anlıyorum. Başörtüsünün bu konu hakkında yorum yapan insanları bile neden bu kadar rahatsız ettiğini anlayamıyorum özgürlük ve seçim meselesidir bu,kabul ediyorum yasalar gereği yasak örtmek ama başörtüsü konusuyla ilgili bir soru sorulduğunda bile yorumlar hakarete dönüşüyo ayrıca bayan öğretmenlerin meb.in kılık ve kıyafet yönetmeliğinde geçen giyilen etek boylarıyla ilgili de bi sınırlaması var o sınıra göre daha kısa etek giyemiyosun yasak ama bu kural aşılıyo ve bu kural aşıldığında ne uyarı nede bi şikayet oluyo ama başörtülüysen hemen uyarı alıyosun neden acabaaaa (bu konu hakkında yorum yapmayacaktım ama dayanamadım...)
bazılarına açın demek ne kadar kolay geliyor gayet normal bir şeymiş gibi ama bir de bizlere sorun ben her gün o başörtüsünü çıkartırken içimden birşeyler kopuyor ama kanunlarımızıda biliyoruz çalıştığımız kurumlar biraz yardımcı olup okul içi lavaboda çıkartılsa ne olur işkence üstüne işkence bahçde veli öğrenci öğretmen herkesin gözü önünde lütfen bu kadar katı olmayın ço şükür bugüne kadar ben hiç bir sorun yaşamadım bu konuda bunuda belirteyim
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!