Öğretmenin aşkı yusuf tarzan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tugba_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tugba_19
sınıfımda çok aktif olan yusuf adlı öğrencim şu günlerde baya bi duygusal ve benimle evleneceğini söylüyor.birgün uyku saatinde yanımda biras yatarmısın öğretmenin dedi ve yanına gidip gözlerimi kapttım bir süre sonra uyuduğumu zannetti ve konuşmaya başladı:
__öğretmenimle nişanlısı pikniğe giderlermiş orada tavuk yerlermiş sonra bi yılan çıkarmış ve nişanlısı korkup kaçarmış tam o sırada tarzan yusuf diye bi çocuk çıkar ve yılanı öldürürmüş öğretmende tarzan yusufa aşık olur ve nişanlısından ayrılırmış sonra evlenirlermiş. tam ben bu esnada gözümü açtım ve tepkisi ben bişey söylemedim öğretmenim oldu:):):)

ilahi yusuf...teşekkürler hocam..yusuflar hep böyle çapkın oluyolar galiba...

yusuf'un gelecek yıllardaki halini düşünemiyorum.benimde 1.sınıfta staja giderken bana ulanan çapkın bir öğrencim olmuştu.habire kazığımı çekiştirip yukarı kaldırıyodu.sayenizde Batuhan'I anımsadım

süper hikaye... :)

ne tatlı :))

teşekkürler hocam.

gelecek vadeden çocuklardan biri daha:36_11_6:
harika hikaye yapmış:)

heheheh:))))bir genç kıza ancak bu kadar romantizm yapılır yani...Müthiş bir senaryoydu :)))Teşekkürler hocam paylaşımınız için..Bu arada kendinize dikkat edin bence:)Öğrenciniz size kafayı bayağı bi takmış yani...:)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri