öğretmen atama durumu. acil...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ysmncn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 16
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ysmncn
merhaba arkadaşlar,9haziranda ek atamalarında sözleşmeli öğretmen olarak atandım.1eylül 2010da işe başladım..en yakın ne zaman eş durumu tayini isteyebilirim... temmuzda başvurular var mı ?ağustos olabilir mi?bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

Sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu özür gurubu tayini haziranda olur sanırım. saygılar....

teşekür ederim cevap için.bu durumda ocak ayını beklememe gerek yok mu meslekte ilk yılım.dolmadı henüz,eşim doktor

teşekür ederim cevap için.bu durumda ocak ayını beklememe gerek yok mu meslekte ilk yılım.dolmadı henüz,eşim doktor

hocam ben haziranda olur derken genele göre konuştum, dediğiniz gibi en bi yılı doldurmanız gerekiyor... ocağa kalmazssınız sanırım herşey her an değişyiro MEBte. şu, şudur diyemiyoruz onun için

hocam 1 eylül 2011 de 1 yılı doldurmuş sayılılırsınız bir yıl dolmadan da eş durumu özrü kullanamazsınız bir sonraki aralık ya da ocak ayına sarkar ev arkadaşımda aynı sorunu yaşadı malesef meb bu durumları önemsemeden atamaları yapıyor ve özür durumu atamalarında düzenleme yapmıyor sizinde meb magduru olmamanızı diliyorum

hocam 1 eylül 2011 de 1 yılı doldurmuş sayılılırsınız bir yıl dolmadan da eş durumu özrü kullanamazsınız bir sonraki aralık ya da ocak ayına sarkar ev arkadaşımda aynı sorunu yaşadı malesef meb bu durumları önemsemeden atamaları yapıyor ve özür durumu atamalarında düzenleme yapmıyor sizinde meb magduru olmamanızı diliyorum

benimde endişem buydu...ama dava açıldığını duydum..belki haberiniz vardır...sonucu henüz yok...aralık ayını beklemek hiç istemiyorum..umarım seçim öncesi öğretmenler için çılgın bir atama müjdesi verilir.

ysmncn arkadaşım bende sözleşmeli çalışıyorum ve eş durumu tayinlerini bekliyorum.meb sorduk önceden kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu tayinlerini farklı zamanlarda yaptıklarını ama geçen sene birleştirdilklerini söylediler siz takip edin dediler ayrıca önceden eylül ayındaydı sonra haziran bende bilemiyorum ama takip ediyorum. hepimiz için hayırlısı olsun umarım hepimiz istediğimiz yerlere atanırız.

geçen yıl ekim ayında olmuştu..bakarsınınz tekrar özür grubu tayini koyarlar..meb bu işi belli olmaz!..

inş. arkadaşlar....Aralık ayına kalmaz..hepinize teşekkürler cevap için..lütfen herhangi bir duyum alan olursa paylaşsın..

inş. arkadaşlar....Aralık ayına kalmaz..hepinize teşekkürler cevap için..lütfen herhangi bir duyum alan olursa paylaşsın..

tabiki paylaşırız hocam ben de eş durumu tayinini bekliyorum.tabiiki kadrolu atanırsam o daha da güzel olacak hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben Mayıs ayında da eş durumu olacak diye duydum amatabi şartları yada ayrıntıyı bilmiyorum çünkü resmi bir yazı vs görmedim. Personelde mutlaka yayınlanır

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri