Öğretmen aranıyor.....!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aycanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aycanx
Merhaba arkadaşlar Ankarada ikamet eden çocuk gelişimi lise&üniversite öğretmenler arıyorum ilgilenenle özel mesajla bana dönzünler lütfen.

kurumunuz ve bulunduğunuz yer hakkında daha detyla bilgi verir misiniz?

mrb ben ege bölgesinde ikamet ediyorum kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.23 yaşındayım. 3yılda Meb'de yardımcı öğretmenlikle bu işe başladım.Bahçeşehir kolejinde 3 yıl usta öğretici olarak anasınıfı öğretmenliği yaptım.3,5-4 ve 5 yaş gruplarında çalıştım.İşimde son derece başarılı,sabırlıyımdır.6yıllık deneyimim var.Mesleğimi seviyorum en önemlisi çocukları çok seviyorum.Mesajımla ilgilenirseniz sevinirim.

sosyal hizmetlere bağlı özel bir kreş,çankaya ayrancı bölgesinde.özellikle 0-2 yaş bebeklerde tecrübeli lise-üniversite mezunu öğretmen arıyoruz.

Adım gülbeyaz ünal gazi üniversitesi ankara meslek yüksekokulu çocuk gelişimi mezunuyum.m.e.b onaylı usta öğretici ünvanına sahibim.2 yıl özel bir anaokulunda 5-6 yaş sınıfında öğretmenlik yaptım.huzurlu ve kendimi geliştireceğim bir kurumda iş arıyorum.(öğretmenlik,müdürlük,sekreterlik,etüt öğretmenliği yapabilirim)aktif çalışmayı severim,telefonlarınızı bekliyorum cevizlidere mah ikamet ediyorum.teşekkür ederim.
telefon:05393780079​

Ankara çankaya yukarı ayrancı bölgesinde bulunan kreşimize 0-6 yaş grubu öğretmenler alınacaktır ilgilenenlerin aycanx@hotmail.com adresine cv lerini göndermeleri rica ederiz.ayrıca cevap yazarken hangi şehirde olduğunuzu belirtmeniz iyi olur.

birde maaş yazsanız

maaş böyle ulu orta konuşulmaz bu konuda bilginiz yoksa yorumda bulunmayınız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri