ÖĞretmen aÇiĞi sinif ÖĞretmenlerİnden karŞilanacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan valeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
yıllarca sınıf öğret. çok alım oldu kimsenin sesi çıkmadı.almazlar öyle bi niyetleride yok.2 yıllıkları yetiştircekler bu süre içindede sınıfçıların ücretli çalışarak açığı kapatmasını sağlıycaklar sonrada arkalarından el sallayacaklar.

arkdaşlar sizin haberiniz yokmu daha öncede yazmıştım bu semnerler yapıldı bitti şu anda hemen hemen tüm sınıfçıların serkifikası var.bu konudan çok eminim çünkü bende bu seminire katıldım oöci olmama rağmen mem

Ben bİr sinif ÖĞretmenİyİm ve 74 le atanamadim ve benİm gİbİ bİrÇok arkadaŞim madur eĞer konu yeterlİlİkse bunu tartiŞilmasi bİle mantiksiz ne denlİ donanimli olduĞumuz ortada ve sinif ÖĞretmenlerİnİn ne Şartlarda ÇaliŞtiĞida ortada bİ kere bİr ÖĞretmen olarak yazilan bu yorumlari Şİddetle kiniyorumm kurulan cÜmleler asla bİr ÖĞretmen sifatina yakiŞmiyor zamaninda bİzİm yerİmİze alinan Şahislar yÜzÜnden bugÜn bİz madur olduk bukadar İhtİyaÇ varken sinif ÖĞretmenİne asla okulÖncesİne atanmak taraftari deĞİlİm zaten İsteseydİm o bÖlÜmÜ tercİh ederdİm ve Şuanda atanmiŞ olurdum..sinif ÖĞretmenlerİyle yeterlİlİk noktasinda kİmse tartiŞmasin zararli Çikarsinizz

Ben bİr sinif ÖĞretmenİyİm ve 74 le atanamadim ve benİm gİbİ bİrÇok arkadaŞim madur eĞer konu yeterlİlİkse bunu tartiŞilmasi bİle mantiksiz ne denlİ donanimli olduĞumuz ortada ve sinif ÖĞretmenlerİnİn ne Şartlarda ÇaliŞtiĞida ortada bİ kere bİr ÖĞretmen olarak yazilan bu yorumlari Şİddetle kiniyorumm kurulan cÜmleler asla bİr ÖĞretmen sifatina yakiŞmiyor zamaninda bİzİm yerİmİze alinan Şahislar yÜzÜnden bugÜn bİz madur olduk bukadar İhtİyaÇ varken sinif ÖĞretmenİne asla okulÖncesİne atanmak taraftari deĞİlİm zaten İsteseydİm o bÖlÜmÜ tercİh ederdİm ve Şuanda atanmiŞ olurdum..sinif ÖĞretmenlerİyle yeterlİlİk noktasinda kİmse tartiŞmasin zararli Çikarsinizz ...​

bu yorumları yazmışsın ama yarın güle oynaya bizden önce tercih yaparsın

sağol arkadaşım ağzı olan konuşuyor işte o.ö öğretmenliği yapmaktansa açıkta lakmayı tercih ediyor arkadaş bak sen şuna o zaman oturda adam gibi çalış puanını yükselt kendi barnşında çalış yada ö.ö öğretmenliği yapmak istemiyorsan sürün

aynı zamanda sınıfçıların bizim branşta çalışmasından bizde memnun değiliz siz ne verebilirsiniz ki o.ö çocuğuna yazık valla

sınıfçı arkadaşım biz zaten herkes kendi alanında uzmandır onu savunuyoruz. kımsenın alanında gözümüz yok. ama senın bızım bolümde gözün yoksa bu foruma nasıl takıldın ?

yaşasın bu ne güzel bir haber böyle umarım acıkta kalan tüm okul önceciler yerleşir teşekkürler...

merak etme sen 30 la atncan bende 80 alıp kendi branşıma atancam açıköğretim mezunu 2yıllıklar öğretmen olsun bukadar eğitim fakültesi mezunuda açıkta gezsin sende mutlu ol bu kadar egoist olmayın bence

merak etme sen 30 la atncan bende 80 alıp kendi branşıma atancam açıköğretim mezunu 2yıllıklar öğretmen olsun bukadar eğitim fakültesi mezunuda açıkta gezsin sende mutlu ol bu kadar egoist olmayın bence
bence egoist olan sensin canım arkadaşım,burda bizlere sataşarak egonumu tatmin ediyosun,ayrıca şunu belirteyim 2 yıllık değiliz hepimizde öğretmen olucak kapasite var,kpss puanı kapasite ölçmüyor evt ama senin beyin kapasiten ne belli oluyor burdan

sen eğiyim fakültesi mezunu olsaydın bu kadar saçma sapan bişey yazmazdın 4 yıllık fakülte mezunlarına

Sevgili emel42, 30 ile de atanılır, 80 ile de atanılır hangi branştan alım çok olacaksa ona göre de puanlar düşer bunu idrak edemiyor musun? Bir de eğitim fakültesi mezunusun hiç yakıştıramadım sana:):)
Bak arkadaşım egositlik vs. gibi şeyler söylüyorsun şimdi bizler kalkıp da "puanım düşüK yüksek puanlı öğretmen adaylarına ayıp olur en iyisi yorum yapmayalım, tercih yapmayalım" dersek egositlik yapmamış mı olacağız? Ne kadar sabit ve cahilce bir düşünce bence kendinden ve mezun olduğun Eğitim Fakültesinden utanmalısın!...
Ayrıca Açıköğretimliler öğretmen olsun gibi bir kinaye de yapmışsın. Evet biz AÖF mezunuyuz ve Öğretmeniz. Elimizde öğretmen olduğumuza dair kapı gibi diploma var. Demek ki nedir, sonuca bakacaksın sürece değil. Hazımsızlığınızı gidermek için kalkıp da buralarda cahilce yorumlar yapmayın, gerçekten artık komik duruma düşüyorsunuz...

doğru cevap vermişsin arkadaşım aylido tebrik ederim..

emel 42 adlı arkadaş.ben açıköğretimliyim.nedir ya bizi çekememeniz.bölüm açılmış okumuşuz mezun olmuşuz.Bu kadarda insanların üstüne gelinmezki canım.bizim dilimizde buna kıskançlık deniliyor.çatlama ve patlamada deniliyor.ben 40la atanıp öğretmen oluyosam benim sorunum değil.alım var ki olabiliyorum.da ne anlatim anlayana.sen 80le atanamadıysan bizim sorunumuz değil.demek çalışman lazım.

Okuduğun o yazıyı bence tekrar oku anlama sorunu var send ben anladım boşalan kadrolara sözleşmeli atama ağustos atamasından sonra olacak bekle ve gör..Görevlendirmeden kasıt kadroya geçen öğretmen çalıştığı okulda 2 haftalığına eğitim öğretim aksamasın diye2 hafta görevine devam edecek canım benimmmmmmmm

bak arkadaşım sen burda yenisin belli benim anlama sorunum varsa o beni ilgilendidir sana son kez cevap yazacağım biz iki yıldır yazışıyoruz ve sen bi yerden yakalayıp saçmalıyorsun benim ne yaşadığımı bilmiyorsun eğer biraz olsun eğitimci ruhun varsa şu saçmalamayı kes biz burda bilgi paylaşıyoruz benim üstümde oynama zaten yeterince gerginim rica ediyorum arkadaşım

21 puanla kadrolu atananlar var biraz da bu konuyla ilglenin .arkadaşlar birde şunu söyliyim 0312 4131410 dan erol beyle görüştüm haziran ek atama var dedi ilgilenenlere...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri