yıllarca sınıf öğret. çok alım oldu kimsenin sesi çıkmadı.almazlar öyle bi niyetleride yok.2 yıllıkları yetiştircekler bu süre içindede sınıfçıların ücretli çalışarak açığı kapatmasını sağlıycaklar sonrada arkalarından el sallayacaklar.
:congratulationscut4bu yorumları yazmışsın ama yarın güle oynaya bizden önce tercih yaparsın
bence egoist olan sensin canım arkadaşım,burda bizlere sataşarak egonumu tatmin ediyosun,ayrıca şunu belirteyim 2 yıllık değiliz hepimizde öğretmen olucak kapasite var,kpss puanı kapasite ölçmüyor evt ama senin beyin kapasiten ne belli oluyor burdanmerak etme sen 30 la atncan bende 80 alıp kendi branşıma atancam açıköğretim mezunu 2yıllıklar öğretmen olsun bukadar eğitim fakültesi mezunuda açıkta gezsin sende mutlu ol bu kadar egoist olmayın bence
sen eğiyim fakültesi mezunu olsaydın bu kadar saçma sapan bişey yazmazdın 4 yıllık fakülte mezunlarınamerak etme sen 30 la atncan bende 80 alıp kendi branşıma atancam açıköğretim mezunu 2yıllıklar öğretmen olsun bukadar eğitim fakültesi mezunuda açıkta gezsin sende mutlu ol bu kadar egoist olmayın bence
merak etme sen 30 la atncan bende 80 alıp kendi branşıma atancam açıköğretim mezunu 2yıllıklar öğretmen olsun bukadar eğitim fakültesi mezunuda açıkta gezsin sende mutlu ol bu kadar egoist olmayın bence
Okuduğun o yazıyı bence tekrar oku anlama sorunu var send ben anladım boşalan kadrolara sözleşmeli atama ağustos atamasından sonra olacak bekle ve gör..Görevlendirmeden kasıt kadroya geçen öğretmen çalıştığı okulda 2 haftalığına eğitim öğretim aksamasın diye2 hafta görevine devam edecek canım benimmmmmmmm
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!