öğrenciniz size anne derse...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mernikim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mernikim
ben özel bir kreşte stajer öğretmenlik yapıyorum.geçen hafta kreşimize 2 yasında bir utku isminde bir öğrencimiz geldi.utku çok hareketli ve şiddet gösteren bir çoçuk.diğer öğretmenlerin şacını çekiyor onları ıssırıyor ama bana karsı daha uysal-bazen bunları bana da yapıyor-ve bana sürekli anne diyor.ben başta çok önemsememiştim bu durumu ama bana çok bağlandı bensiz kreşte hiçbişey yapmıyor nereye gitse ne yapsa benim onun yanında olmamı istiyor.bu da benim elimi kolumu bağladı başka hiçbir işe bakamaz hale geldim.sizce ne yapmalıyım?

sevgili öğretmenlerim sizlerin deneyimlerine güveniyorum ve vereceğiniz fikirlere ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim:)

peki ona siz hiç görev verdiniz mi?sizin için yapmanızı ama sizin onun yanında olmadan istediginiz birşey olmadı mı?bide öle deneyin.görev verin ama sevecegi görev.sorumluluk alsın.diger öğretmenlerin yanında bulunsun ama siz olmayın benim için yap.mesela gibiiii......

:) teşekkür ederim.bide böyle deneyeyim ama ben yanında olmadan sınıftan dışarıya bile çıkmıyor.acıkcası şaşırdım kaldım.sanki onun özel bakıcısı gibi oldum.artık nasıl düzeltiriz bu durumu bilmiyorum ama verdiğiniz fikri uygulıcam :) sağolun

te?ekkür ederim

Size iyi ?anslar diliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri