Oğlumun öğretmeni

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Katılım
3 May 2006
Mesajlar
459
Tepki Skoru
0
Puanları
0
@mehtap051
oğlumun öğretmeni hiç veli toplantısı yapmadı.dönem başında aldığımız dergileride eve göndermedi.okul açıldığı zaman öğretmenden veli toplantısı yapmasını ve dergileri istesem yanlış mı yaparım?oğlumun neler yapıp yapamadığını görmek istiyorum.bunuda ancak dergiden anlayabilirim.çocukları oğlumla yaşıt arkadaşlarım var.onlara sordum öğretmenleri dergi bittimi eve gönderiyormuş ve süreklide toplantı yapıyormuş.eve ödev verip anne ve çocuğun birlikte etkinlik yapmalarını istiyormuş.öğretmenimizde bunları hiç görmedim ve bu durumdan çok rahatsızım.ne yapabilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
bilgilerin için teşekkürler.ben öğretmende kötü bir izlenim bırakmak istemem ama yapması gerekenleride yapmıyormuş.okul açılınca uygun bir dille bir toplantı ve dergileri isteyeceğim.
 
mehtapcım valla hussele katılıyorum.. ben de öyle biliyorum.. öğretmenlerimizin bu kadar da duyarsız olmaması lazımm..üzücü..
 
İlginç bir öğretmen
 
Teşekkürler..
 
bence öğretmeni rahat bırakıın takılsıın kafasına göreee esnekk oluun biraz sevgili veliler :))
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst