arkadaşlar oğlum söz dinlemiyor.bugün öğretmenide şikayet etmiş.sözümü dinlemiyor ve yaramazlık yapıyor diye.ne yapabilirim?oğlum arkadaş edinsin diye anaokuluna gönderdim.onu dövmeyiz ve başkalarının önünde küçük düşürmeyiz.sıkılmasın, birlikte birşeyler yapalım diye etkinlikler yaparız.istediklerini abartmadığı ve ihtiyacı olduğu sürece alırız.resim kursuna gitmek istedi gönderdik.karşımıza alıp konuşuyoruz.daha da olmazsa bir pedagoga götürmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz?tek çocuk bu arada.eve birilerinin gelmesini istiyor gelincede çok yaramazlık yapıyor yada çocuklardan 1-2 si oynuyor diğerleriyle oynamıyor.okulda da kendine 2 tane arkadaş edinmiş.öğretmeni diğer arkadaşlarınlada oyna diyormuş ama onlarla çok oynamıyormuş.gerçi
oğlum daha öncede öyleydi.1-2 tane arkadaş ediniyor.anaokulunda da kendine 2 arkadaş edinmişti.sizce normal mi?bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teşekkürler
oğlum daha öncede öyleydi.1-2 tane arkadaş ediniyor.anaokulunda da kendine 2 arkadaş edinmişti.sizce normal mi?bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teşekkürler