Normal doğum tabiiki

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NIHANDOGAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@NIHANDOGAN
merhaba normal doğum mu sezeryan mı diye sormuşsunuz bence normal doğum...... ben normal doğum yaptım inanınki mucizeyi [bebeği] hemen görüyorsunuz.harika bi duygu .bence şartlar normalse korkacak hiç bi şey yok.mükemmel bi duygu anlatılmaz yaşanır ve asla unutulmaz. şimdi ki zaman gençler sezeyanı tercih ediyor ama her duygunun yaşanması gerektiği gibi olmalı...normal doğum bebeğinizle gözgöze geldiğinizde başka tarife gerek yok.

Normal doğum yapmış biri olarak, Kesinlikle katılıyorumm

bencede en güzeli normal doğum bebeği kucağınıza aldığınız and abitiyor o ağrılar

tabiki normal doğum eğer şartlar uygunsa. harika bi duygu okadar sancı çekiyorsun canın yanıyor ama bebeğine kavuştuğun anda herşey bitiyor.

evet bende normal dogum yaptım.en guzelı de o

ınsallah ıkı ay sonra da ıkıncı oglumu normal yollarla dunyaya getırırım......

kesinlikle normal doğum

evet eminim ki kesinlikle normal doğum bide benim gibi korkanlara sorun.

Bende 3,5 Aylik Hamİleyİm Çok Çok Çok Korkmama RaĞmen Normal İstİyorum.ama Duydunuzmu Bİlmİyorum.bİde AĞrisiz DoĞum VarmiŞ.aĞrisiz DoĞum Hakkinda Ne DÜŞÜnÜyosunuz.acaba Bana Bİlgİ Verebİlİrmİsİnİz?

doğumhaneden kucağımda bebelerimin mis gibi kokusunu duyarak çıktığımı düşünürsek kesinlikle normal doğum.iki oğlumu da normal doğumla dünyaya getirdim yine olsa ;acı ve sancıya rağmen normal doğum.normal doğum öncesindeki kurslara katılmak korkuyu belki hafifletebilir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri