Normal çocukları kaynaştırma eğitimine hazırlamak.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan chimeneyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@chimeneyes
arkadaşlar ben 3.sınıf öğrencisiyim özel eğitim dersinde hocamız kaynaştırma eğitimn avantajları dezavantajlarından falan bahsetti ve bize bir ödev verdi. normal çocukları özel eğitime muhtaç çocuklarla kaynaştırmadan önce neler yapmamız gerekir? onaşrı bu duruma nasıl hazırlayabiliriz diye? bu konuda siz neler düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu.

hocamız daha etkinlik tarzında bişyiler istioyr bu tarz bişiyler hazırladık bizde ama pek beğenmedi birebir etkinlik bekliyor.ç. bende bu konuda hiç deneyimli birisi değilim.. burdaki tecrübe sahibi insanlardan yararlanmak istedim. yinede ilgilenip cvp verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Bu dersi bu yıl bende alıyorum arkadaşım.
Ben normal çocukları özel eğitime muhtaç çocuklarla kaynaştırmadan önce normal çocuklara "denisse" arkadaşımızın dediği gibi bilgi veririm ve özel eğitime muhtaç çocuğun yaşadıklarını birazcık da olsun hissetmeleri için empati kurmalarını sağlarım yani kendilerini özel eğitime muhtaç çocuğun yerine koyacak bir oyun yada herhangi bir etkinlik düzenlerim. Örneğin: Görme engelli bir çocuğu anlamaları için körebe oyununu biraz daha uzatırım ve hayatınızın her anı böyle olsaydı gibi sorular sorarak onu birazcık da olsa anlamalarını sağlarım.

Kolay Gelsin!!!...

benimde buna benzer bir etkinliğe ihtiyacım var özellikle işitme engeli hafif olan 6 yaş bir çocuk için normal çocuklara kulaklarına pamuk veya silikon kapayarak normal konuşma oyunu hariç olursa sevinirim.Çok ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri