Nimet çubukçudan sözleşmeli atama hakkında haber ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@lalih
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen arasındaki yapılanma farkının çalışma barışını bozduğunu belirterek, "Bundan sonra tutum olarak herhangi bir şekilde sözleşmeli öğretmen talebinde bulunmayacağız" dedi. Çubukçu, geçen yıl duyurusu yapılan ağustos ve kasım aylarında sözleşmeli öğretmen alımları ile ilgili, "10 bin öğretmen bizim için çok acil. Ağustos'takini alacağız ama yetiştirebilirsek, Kasım'dakini almayacağız, kadroluya çevireceğiz" dedi. Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti kabul eden Çubukçu, şöyle konuştu: "Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi yönünde çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa sürede bu konudaki hazırlığın Meclis'e sevk edileceğini umut ediyorum. Bundan sonra tutum olarak herhangi bir şekilde sözleşmeli öğretmen talebinde bulunmayacağız. Öğretmenlerimizi kadrolu olarak istihdam edeceğiz. İnşallah bu sorunu da bir daha konuşmayacağız" şeklinde konuştu. Çubukçu, sözleşmelilerin kadroluya ne şekilde geçirileceği yönündeki bir soru üzerine ise henüz ayrıntıların belli olmadığını, bununla birlikte sözleşmeli öğretmenlerin hizmet puanı, görev yerleri, görev süreleri gibi unsurların göz önünde bulundurulacağını belirtti.

Bu haber sözleşmeli alımın olmayacağına mı yönelik yani o zaman bu puanlarla biraz zor kadrolu atanmak:(

arkadaşlar tabiki sözleşmeli alım yapacak ihtiyacı nasıl karşılamayı düşünüyorlar

ArkadaŞim bu haber bİr sene Öncekİ haber

arkadaşım sen atandın galiba yada puanın çok yüksek neden olumsuz ve negatiflik yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki bir arkadaş yazmıştı ismini anımsayamıyorum benim gibi düşük puanlılar atanabilme ihtimalini seviyoruz olamaz mı hem en son açıklamalarda okumuştum 70 binin üzerine çıkılmayıp ihtiyaç dogrultusunda alım yapılacak denilmişti burası türkiye her an her şey olur bakarsın hepimizi alırlar ben bir onbin olmasada kadrolluda 7 veya 8 bin sözleşmede en az 3 bin bekliyorum

bi sene önce söylenmiş ama bu seneyi kapsayan haber keşke alsalar ya begüm sen nerden bilyisun alcaklarını ?????

yok ya tam tersine kpssye girdim bu sene ama bütlere kaldım üniden o yüzden kpss puanı cok ii gelsede bii anlamı olmayacak atanamıcam...bu yüzden kasım ataması istiyorum benn :((

anlaşıldı senin derdin o zaman sen o degerli fikirlerini mezun olunca paylaş ortalıgı germe arkadaşım sana başarılar

ya dost acı söyler hesabı bildigimi duydugumu yazıyorum işte.. ben biraz böyleyim kendimi ümitlendirmek istemiyorum daha sonra yıkılıyorum ....

fikir degil arkadasım bu haber ... inşallah senin dedigin gibi olur herkes atanır ben ne diye olumsuz konuym aynı yolun yolcusuyuz sonucta..

yıkılacak bir şey yok bir çogumuz 1 yada 2 puanla kaçırdık atamaları üzüldük toparlandık önümüze bakıp neler yapıpta sayıyı artırabiliriz diye düşünüyoruz bence tek çözüm ücretli çalışmamak sınıfçılar küçümsüyorlar zaten bizi onlarda çalışmazbelki sayıoartar o zaman da alım çok olur

inşallaahh ...

bi sene önce söylenmiş ama bu seneyi kapsayan haber keşke alsalar ya begüm sen nerden bilyisun alcaklarını ?????
arkadaşım 70 bin sözleşmel kadro sabit tutulacak sözleşmelilerin kadroya geçtiği kadar sözleşmeli alınacak sen bu konulara yabancısın galiba yada negatif düşüncelerini yayıp insanların sinirlerini bozuyorsun burda sınavı iyi geçmeyen ve düşük puan alacak arkadaşalr var ki kimsenin moralini bozmaya hakkın yok

arkadaşım sen atandın galiba yada puanın çok yüksek neden olumsuz ve negatiflik yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki bir arkadaş yazmıştı ismini anımsayamıyorum benim gibi düşük puanlılar atanabilme ihtimalini seviyoruz olamaz mı hem en son açıklamalarda okumuştum 70 binin üzerine çıkılmayıp ihtiyaç dogrultusunda alım yapılacak denilmişti burası türkiye her an her şey olur bakarsın hepimizi alırlar ben bir onbin olmasada kadrolluda 7 veya 8 bin sözleşmede en az 3 bin bekliyorum

hocam bence sözleşmeli sayısını fazla tutacaklar kadrolu alım açığı kapatmaya yetmiyor tabiki bu benim düşüncem

olabilir arkadaşım bu devletin daha çok işine gelir

arkadaşlar bu ihtiyaç işi hem kadrolu hem sözleşmeli alınır ve ocaktan önce 10000-15000 arası kesin alınıp uygulama devam edilecek bu sınavdan 60 üstü alan herkes atanacak rahat olun

Ya 60 alti olanlar

arkadaşlar bu ihtiyaç işi hem kadrolu hem sözleşmeli alınır ve ocaktan önce 10000-15000 arası kesin alınıp uygulama devam edilecek bu sınavdan 60 üstü alan herkes atanacak rahat olun
hocam yüksek puan alack çok olduğu gibi düşük puan alacak olan da çok var herkesin sınavı iyi geçmedi burada yanlızca sınavı iyi geçenler yazıyor morali bozuk olanlar girmiyor şimdiden yorum yapıp morallerimizi bozmayalım arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri