Nimet çubukçu yarın kpss ile ilgili açıklama yapacakmış

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan __begüm__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Katılım
17 Eki 2009
Mesajlar
1,051
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
48
@__begüm__
memurlar nette nimet çubukçunun kpss skandalı ile ilgili açıklama yapacağı yazıyor sanırım ntv de saati yazmıyor hadi arkadaşlar mail atma zamanı proğramı mail boğalım
 
2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI



Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.



BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ



ATANAMAYAN OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ

 
kesin sınavın iptal oldugunu ve atamaları durdurdugunu açıklayacak başka türlü hazmedilecek gibi degil
 
hocam dediğiniz gibi olursa ne olacak?
 
bu ne arkadaşlar devamını yazın haberi ne olacak peki iptal olursa
 
ya iptal ederlermi zaten yandaşları aldı iyi puanları.iptal edilse ne olacakki yine atı alan üsküdarı geçecek sadece bu kadar aptalca hareket etmeyecekler.
 
sınava 18 bin kusur kişi girmiş branş sıralamaları verilmiş ama açılmıyor arkadaşlar sizde deneyin belki açılır ama durumlar pek iç açıcı degil gibi kadrolu 65 de kalır diyorlar
 
Çubukçu: Öğretmen ataması ertelenemez..


KPSS sınavına giren bazı öğretmen adayları, öğretmen atamalarının soruşturma sonuçlanana kadar iptal edilmesini istedi.
KPSS sınavına giren bazı öğretmen adayları, öğretmen atamalarının soruşturma sonuçlanana kadar iptal edilmesini istedi. cepkpss.blogcu.com Ancak Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, öğretmen ihtiyacını gerekçe göstererek bunun mümkün olmadığını belirtti. cepkpss.blogcu.com Çubukçu, “Eğitim öğretim başlamadan önce, 31 Ağustos’da bu atamaları gerçekleştireceğiz. Çünkü öğretmen ihtiyacımız var. ÖSYM’nin çalışması da uzun sürebilir, onu bekleyemeyiz. ÖSYM bu çalışmanın ardından söz konusu kişilerin sınavlarının iptali yönünde bir karar alırsa, biz de bu kişilerin atamalarıyla ilgili benzer bir işlem yaparız” değerlendirmesi yaptı.
 
ölme eşeğim ölme eğer öyle olursa atı alan üsküdarı geçer onlar göreve garibanlar dersaneye oh ne ala memleket
 
Sınav iptal edilmez arkadaşlar. Bu 120 yapan kişilerin durumu araştırılıp eğer söylendiği gibi bir kopya durumu varsa onların sınavı iptal edilir. Şu an insanlar tercih yapmakta, iyi puan alıp hakkıyla girenlere haksızlık olur.
 
Bizim puanlarımızın standart sapmaları ne olacak peki? Çoğu kimsenin netleri yüksek olmasına rağmen puanları en azından 5 puan düşük geldi.O kadar kişinin iptali demek sınavın güvenirliğini de sorgular. bU DURUMDA HERKESİN PUANININ YENİDEN HESAPLANMASI GEREKİR.GERÇEKTEN HAKKIYLA YÜKSEK PUAN ALANLARA BİR LAFIMIZ YOK ANCAK İLK YIL 51, İKİNCİ YIL60, ÜÇÜNCÜ YIL 97 almayı başaranlar yüzünden belki de normalde atanabilecek olan binlerce kişinin puanı düşük geldi..Sonuçta "standart sapma" değişeceği için (1. yüzdelik dilim otomatik olarak kayacak, ranj değişecek vs) bu durumdan 10 binlerce belki daha fazla aday etkilenecek.Bİzler sadece "hakkımız olan puanları " geri istiyoruz....Yoksa başkasının 70 inde 80 inde gözümüz yok...Atamalarda 0,001 puan bile bazen kişinin "kaderini" belirlerken 5 puan belki de fazlası daha fazla etkili olur......Sözün kısası birileri suçunu kabul ederek istifa etmeli en azından şaibelerden kurtulmak için....
 
arkadaşlar ntv de izledim..Spikerle türk eğitim sen bşknı konuşuyordu galiba..Şöyle söyledi iptal olmaz ancak kopya çekenlerin sınavı iptal olur dedi sayın bakan dedi türk eğitim sen bşknı onun bu yorumu yaptını söyledi ..Yani meb iptal olmaz diyormuşş..iptal olursa 31bin atamada iptal olacak sadece bu işe bulaşanlar cezalandırlır hem ispatlanmadan bu karar alınamaz hukuka göre demişşş
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst