nihayet bahçeye çıktıkkk !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
çok şükür artık havalar mevsim normallerine dönüyor...biz de 2 gündür dışardayız çocuklarla,dün çektiğim fotoğraflardan birkaçını,paylaşmak istedim. ( en küçük çocuk,benim oğlum, YAVUZ SELİM ) bugün daha eğlenceli geçti,kahvaltı ve yemekleri dışarda yedik,etkinlikleri kuş sesleri eşliğinde dışarda yaptık....amaaa bugün fotoğraf makinesi yanımda değildi :(

bu arada çok şanslıyız,okulumuzun uçsuz bucaksız bir bahçesi var :)

Ekli dosyalar

• 100_8303.jpg
    100_8303.jpg
    72.1 KB · Görüntüleme: 17
  • 100_8274.jpg
    100_8274.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 15
  • 100_8271.jpg
    100_8271.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 15
  • 100_8278.jpg
    100_8278.jpg
    90.3 KB · Görüntüleme: 15
  • 100_8268.jpg
    100_8268.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 22
  • 100_8282.jpg
    100_8282.jpg
    74.6 KB · Görüntüleme: 15
ne güzeeelll..bizim bahçemiz hiç böyle sakin olmuyo malesef 15-20 dk çıkarabiliyorum...bizim okul 3500 kişilik malum:(((

evet hocam sakin buralar gerçekten,tüm öğrenciler dışarda olsa bile,her sınıf ayrı bir köşede oluyor...çünkü bahçe kocaman,okul mevcudu 135 :) köy okulunun dezavantajı olsa bile,bu yönlerden eşsiz bence....

hep diyorum anadoluda çalışmak istiyorum diye inşallah kısmet olur:))

Çok güzel kareler hocam. Oğlunuz da çok sevimli Allah bağışlasın.
Havalar güzelleşince biz de attık kendimizi bahçeye. Hoplayıp zıplıyoruz,çuval yarışı , kaşıkla yumurta taşımaca... oynuyoruz.

inşallah hocam....hayırlı zamanda,hayırlısıyla :)

selwi hocam,çok teşekkür ederim...bu havalar bize de iyi geldi,çocuklara da....biz henüz yarışmalara başlamadık ama o da olur inşallah :)

sanırım hava yönünden biz azıcık daha şanslıyız sizlerden...kilise kış 1 ay uğradı gbi..oda yağmrlarla..yani hep bahçedeydk (((: ama yinede süper kareler...oğlnzda çok tatlı öğretmenm,allah bağşlasn,hayırlı ve sağlklı uzun ömürler versn inş..

çok hoş görüntüler tuba hocam :)) ne KADar şanslıyız böyle güzellikler içinde eğitim verebildiğimiz için....

elif hocam,il olarak marmaradayız ama bizim ilçe (kandıra) , karadeniz sahil kesiminde kaldığı için serin bir iklimi var :( yeşillik açısından güzel tabii ama benim gözüm sizin taraflardaa :) ayrıca,oğlumla ilgili yazdıklarınız için çook teşekkür ediyorum. özlem hocam, teşekkürler...kesinlikle katılıyorum,çooooooooook şanslıyız, İYİ Kİ KÖY OKULUNDAYIZ :)

elif hocam,il olarak marmaradayız ama bizim ilçe (kandıra) , karadeniz sahil kesiminde kaldığı için serin bir iklimi var :( yeşillik açısından güzel tabii ama benim gözüm sizin taraflardaa :) ayrıca,oğlumla ilgili yazdıklarınız için çook teşekkür ediyorum. özlem hocam, teşekkürler...kesinlikle katılıyorum,çooooooooook şanslıyız, İYİ Kİ KÖY OKULUNDAYIZ :)
İYİ Kİ bakın bir İYİ Kİ daha çıktı hocam :))

evettttt......hemen o konuya ekleyeyimm :)

eğer gelmek istersenz seve seve misafir ederm öğretmenm (((: kiliste henz bir evim yok ama,kaldğm yurtta bi odam var...neden olmsn (((: ve özlem öğretmenm...görecek gönül gözümz var ise eğer..hayat hep iyikilerle dolu zaten (((:

elif hocam,çok incesiniz,gerçekten çok teşekkür ederim....aslında ben sıcak memleket sevdiğim için,daima yaşamak için gözümü o taraflara diktim :) ama gezme amaçlı da gelmeyi düşünüyorum...kimbilir,görüşürüz belki de,çok isterim...

size msnadresmi ve telfn numaramı yazaym özel msj şeklnde..arayın mutlaka öğretmenm...başmn üzernde yernz var...yeterki gelin,mutlaka beklerm...(((:

memnuniyetle hocam,,,bekliyorum :) teşekkürler ilginize....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri