bende bu yıl 1. sınıfım geçmiş yılların sorularına e öğrenmeden ulaşabiliriz diye biliyorum..yaklaşık 1 ay sonra e öğrenmeye giriş yaparsak oradan ulaşacağız inşallah...slm bende bu sene açıköğretimli oldum da egem yayınevinin konu anlatım kitaplarını aldım onlara çalışıcam nasıl zormu dersler ben bu geçmiş yılların sorularına nereden ulaşabilirim ya
zeynep bendede egem yayınları var ama bu iki dersi nasıl geçeceğimi hala çözemedim anatomi çok zor bir ders eğitim bilimine girişe göre sence bu iki dersi çalışmaya ne zaman başlayayım.inşallah geçeriz :congratulationscut4
ya bu anatomiden ve eğitim bilimine girişten nasıl geçilir bu konular nasıl çalışılır ??????:3613411xz:
slm bende bu sene açıköğretimli oldum da egem yayınevinin konu anlatım kitaplarını aldım onlara çalışıcam nasıl zormu dersler ben bu geçmiş yılların sorularına nereden ulaşabilirim ya
bende bu yıl 1. sınıfım geçmiş yılların sorularına e öğrenmeden ulaşabiliriz diye biliyorum..yaklaşık 1 ay sonra e öğrenmeye giriş yaparsak oradan ulaşacağız inşallah...
hırslı egem yayınlarının yardımcı kitapları var..onları alırsan çok yararı olacaktır üst sınıfta okuyan arkadaşlarımız öyle söylüyor yani..
geçmiş yıllarda çıkan sorularda çok işimize yarayacak..onlarada e öğrenmeden ulaşırız.kalmadan geçeriz inşallah şu 1. sınıfı
hepimize kolay gelsin:36897fd:
zeynep bendede egem yayınları var ama bu iki dersi nasıl geçeceğimi hala çözemedim anatomi çok zor bir ders eğitim bilimine girişe göre sence bu iki dersi çalışmaya ne zaman başlayayım.inşallah geçeriz :congratulationscut4
bence hemen başlayalım. bazı arkadaşlar unuturuz daha çok erken falan diyor ama tekrar edersek unutmayız
zor derslere başlayalımda bir,kolay derslere sonra başlasakta olur...
o kadar kafana takma yavaş yavaş konulara çalıştıkça alışırız severiz gibime geliyor..
başarılar...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!