Niğdeliyiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Taylan GÜZEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz diyorum.gördüğüm kadarıyla arkadaşlarımın hepsi öğrenci okul hayatınızda başarılar.ben 4.yılımı çalışıyorum meslekte.herhangi bi yardıma ihtiyacı olan arkadaş olursa elimden geldiği kadar yardım edebilirim

slm bende niğdede görev yapıyorum 9 yıldır.kemerhisar bor ve niğde görev yaptım.niğde küçük bir şehir en iyi yanı zorunlu hizmet olması.ama niğde gelişmeli üniversiteyede bir okul öncesi öğretmenliği yada iki yıllık çocuk gelişimi açılsın artık.

slm bende niğdede görev yapıyorum 9 yıldır.kemerhisar bor ve niğde görev yaptım.niğde küçük bir şehir en iyi yanı zorunlu hizmet olması.ama niğde gelişmeli üniversiteyede bir okul öncesi öğretmenliği yada iki yıllık çocuk gelişimi açılsın artık.

kesinlikle fikirlerine katılıyorum sayın berk42 bu arada hangi okul?anakucağı mı yoksa?

evet ezgühan anakucağı müthişsin

nasıl tahmindi ama berk 42 arkadaş!!!!!!!heh heh heh.bakalım sen benim hangi okulda olduğumu tahmin edebilecek misin?malum norm kadro maduruyum ve ben bile yerimi bilmiyorum.

evet aslen kız meslek lisesi kadrosundasın ama seneye nerede olacaksın merk ediyorum gel beraber çalışalım

kısmet arkadaşım.görev görevdir nerde olursa yaparız.zaten seneye ebru olmayınca kız mesleğinde tadı olmaz.ben seneye...yle çalışacağım.müdür yardımcısına ihtiyaçları varmış.ne dersin!!!!!!!!

selam arkadaşlar ben kocaelide ikamet ediyorum aslen niğdeliyim ve sizin gibi niğdeyi sevenleride görmek beni mutlu ediyor... :)

mrb. arkadaşlar bende niğdeliyim. çok özledim memleketimi annemi babamı kardeşlerimi...

valla bende çok özledim annemleri.bu arada bende okul öncesi öğrt.mezunuyum ve niğdeliyim.ama istanbulda yaşıyorum.canım memleketimi çok özledim..

arkadaşlar kimse var mı :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri