çok sevindim ne güzel Ankaradaymışsın ztn😀 ben de Polatlı'ya sözleşmeli atandım...çok şanslısın ya güzeldir Fatih...haberleşelim yine...tekrar hayırlı olsun canım...gulsenz şunu yazdı:teşekkür ederim deria83 ilgin için..Fatih bildiğim bir yerdi liseyi burdaki Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde okumuştum.( mutlaka bilirsin bu okulu) 4 yıl sonra yeniden fatihe dönmüş olmak biraz şaşırtıcı oldu gerçekten benim için.
Sen neler yapıyorsun? Ataman oldu mu?
Arkadaşlar nereye kaç puanla atama yapılıyo bunu söylemek zor.Çünkü size bi örnekle açıklamaya çalışayaım:
Mesela diyelim ki birisi 79 almış ve Muğla merkez istemiş tesadüfen ondan başkası orayı istememiştir ve o arkadaşımız oraya atanmıştır..Yani tamamen şans ama şunu kestirebiliriz..Genelde artık merkezler değil de ilçeler isteniyor bu yüzden oralar daha yüksek..Mesela 77 küsür puanla birisi TRABZON merkeze kadrolu atandı ama ben ANKARA'ya 78 küsür puanla sözleşmeli atandım tamamen şans....
Mesela diyelim ki birisi 79 almış ve Muğla merkez istemiş tesadüfen ondan başkası orayı istememiştir ve o arkadaşımız oraya atanmıştır..Yani tamamen şans ama şunu kestirebiliriz..Genelde artık merkezler değil de ilçeler isteniyor bu yüzden oralar daha yüksek..Mesela 77 küsür puanla birisi TRABZON merkeze kadrolu atandı ama ben ANKARA'ya 78 küsür puanla sözleşmeli atandım tamamen şans....