Neden oldu acaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemre595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cemre595
benim bebeğim 15 aylık ve çıkan dişleri hep siyah çürük gibi ama çürük değil doktor ona verdiğim ferrum safol damlasından olduğunu söyledi yeni dişlerinde olmıyacakmış. ama ben yine çok üzülüyorum keşke bembeyaz olsaydı.acba ne yapabilirim tınağımla şöyle biraz kazıdım geçiyor ama ona zarar vermekten korkuyorum

benim bebeğim 15 aylık ve çıkan dişleri hep siyah çürük gibi ama çürük değil doktor ona verdiğim ferrum safol damlasından olduğunu söyledi yeni dişlerinde olmıyacakmış. ama ben yine çok üzülüyorum keşke bembeyaz olsaydı.acba ne yapabilirim tınağımla şöyle biraz kazıdım geçiyor ama ona zarar vermekten korkuyorum

benim yeğenimde de bu sorun olmuştu. aynı ilacı o da kullanmıştı ve dişleri siyah sarı gibiydi. ablam 2-3 günde bir temiz bir bezi ıslatarak dişlerine masaj yaparak temizliyordu. şu an yeğenimin dişleri gayet temiz . endişelenmene gerek yok canım:),

ya bende bezle falan siliyorum ama hiç geçmedi moralim çok bozuluyor

merhabalar,
endişe edilecek bi durum yok. bebeğiniz şu anda mevcut dişleri süt dişleri. 6 yaşından 12 yaşına kadar düşecek ve yerşerini daimi dişlere bırakacak. doktorunuzun da dediği gibi bu durumun sebebi aldığı bi takım ilaçlardır. genelde tetrasiklin gurubu ve demir içeren preperatlar bu durua neden oluyor. bebeğinizin dişlerini tırnağınızla kazımamanızı öneririm. bu renkleşmeler inresink renkleşmeler dediğimiz dişin iç yapısına işlemiş lekelerdir çoğu zaman.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri