Neden defalarca şifre istiyo????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezine82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sezine82
sevgili site yöneticileri,kaç gündür siteye giriş yaptığımda bazı konulara girmek için (mesela serbest kürsüye)benden defalarca şifre ve kullanıcı adı istiyo.yazıyorum yazıyorum hala devam ediyo.ayrıca konu açtıktan sonra kendi açtığım konuları göremiyorum.şimdide aynı şey..bazı yerlere giremiyorum,bu kaç gündür böyle..aynı sorunu bi arkadaşım da (seda79) yaşıyomuş dün bana msj atıp sordu sendede aynı şey oluyomu diye..evet dedim.
bu sorunun bir çaresi varsa lütfen bildirirseniz çok sevinicem,yoksa bilgisayarı camdan fırlatıp atıcam..

Siteden kaynaklı bir sorun değil.Exporeriniz le ilgili oldugunu düşünüyorum.
http://www.mozilla-europe.org/tr/products/firefox/ tıklayın ve mozillayı indirin sitemize bundan girmeyi deneyin.Uye girişi yaptıgınızda beni hatırla seçeneğini işaretleyin

tuba hocam cevap yazmışsınız ama okuyamıyorumki.şuanda siteye giriş yaptığımda ana sayfada yardım istekleriniz konusunun karşısında "neden defalarca şifre istiyo" yazan tuba07 yazıyo..ama o konuyu tıkladığımda en sonyazılan konu olarak "resim ve dosya gönderemiyorum" diye bir konu var.nlfr2003 yazmış ve onada 15 saat önce nanelimon hocamız cvp vermiş...
aynı şeyler diğer alanlardada oluyo...mesela serbest kürsüde..en son "311 numaralı oda" konusu görünüyo ama tıklıyorum en son konu olarak papatya falı var..kaçgündür böyle bu...bugün birsürü yeni konu yükledim hiçbiri yok..enazından ben göremiyorum..
tabi cevabınızıda göremiyorum,bunada bir cvp yazarsanız onuda göremicem büyük ihtimalle...teşekkür ederim yinede ilginize..

aaa gördüm cevaplarınızı yaşasınn..hemen yapıyorum dediklerinizi teşekkür ederim...

sorun yok kurulum gerçekleşti sağolun hocam ya valla sinirlerim bozulmuştu artık...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri