Neden ciddiye alınmıyoruz???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahraxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sahraxx
anasınıfında kutu kutu pense oynuyorsunz, boyama tamam o kadar, neden hala kimse anlamadı bu işin önemini. yaptığım işten soğuyorum. o kadar emek ver çalış çabala, insanların gözünde kutu kutu penseden öteye gidemiyoruz. yoruldum açıklamaktan, nafile. çok üzülüyorum çooookkkkk:emot84:

Hocam maalesef haklıısn bence herkeste aynı sorun var aslında. Toplumumuzda eğitimcinin hangi kademesi olursa olsun maalesef bakıcı dan başka yada çocuklarını başlarından atacak bir kişi yada yer olarak görülüyoruz. Bence içimiz rahat olsun ki görevimizi en iyi şekilde yapmamızın rahatlığı var. Tek yapılması gereken öyle gören insanlar karşısında dik durmak mesleğimizin yani bıranşımızın önemini kafalarına girene kadar gözlerine baka baka anlatmak veya farkettirmek. Herkese kolay gelsin şimdiden

Hocam bence bu işten soğumayın, varsın onlar öyle algılasın .
Zamanla öğrenecekler ,evet açıklama yapmak yorucu olabilir.
Ama onlar bilmiyorlarki yaptığımız işi o kadar güzel ki gerisi vız bence...
Ve şöyle geriye baktığımızda bence ileriye doğru gidiyoruz.
Okul öncesi gümbür gümbür geliyor.

burasıda olmasa kime dökeceğiz içimizi bilmem. teşekkürler.

hocam bizim işimizi kale almayanlar kale alınmayacak insanlar zaten.o yüzden moralinizi bozmayın.bugün hala liseler önünde öğretmen arkadaşlarımız kendi öğrencileri tarafından tacize uğruyor ve bıçaklanıyorsa bunun nedeni bizi kale almayanlardır..

Değerli Öğretmenim, Öncelikle, Okul Öncesi Eğitimin Oyundan İbaret olmadığını onlara Biz öğretmenler, İspat Etmeliyiz. Başkaları Her şeyi der ama onları sınıfa getirip 10 dakika durutsak, Okul Öncesi Eğitim hakkında ne kadar da yanlış bir düşünceye sahip olduklarını görecekler. Öğretmenlikler açısıdnan SAbır gerektireni en fazla bizimkisi...

evet kesinlikle sabır işi bizimkisi. benim aile katılımlarında velilerim sınıfa geliyor ve etkinliklere katılıyor. bana dedikleri tek şey dışardan çok kolay görünüyor hocam ama nasıl dayanıyorsunuz bu kadar çocuğu 5 dakikada kafam şişti diyorlar. işte dışardan böyle görünüyoruz. keşke bütün anlayışsızları günde 5 dakika sınıfa alsak belki ozaman kıymetimiz anlaşılır. aman aslında anlamasalarda olur çocukların sıcak bir sarılması değilmi bizi mesleğimize bağlayan gerisi boş galiba

kesinlikel benim aile katılımlarıma katılım olmuyor ama veli toplantısı yada birbir görüşmye gelenler direk hocam alah sabır versin diyor o kdar çocukla bu gürültüye biz evde 2-3 tanesine dayanamıyoruz... kutu kutu pense kısmına gelirsek hocamında dediği gibi kale alınmaya gerek olmayan insnalar onlar biz işimizn en iyisi olmaya çalışalım balık bilmzse "halık" bilir hesabı... yine hocalarımdan birini dediği gibi biz ondların yanında dik durmak zorundayız bunun bakıcılık değil eğitim olduğunu anlamaları için.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri