NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

Arkadaşlar bu bölümü bir daha gözden geçirmenizi rica ediyorum.

İlginiz için teşekkür ederim.Nuri beye selamlar.

valla selçuk bey nediym allah kolaylık versin.farkında olmadan böyle hatalar yaptım mı bilmiyorum ama şunu söylemeliyim ki meyve veren ağaç taşlanır......

İnanın ne diyecegimi bilmiyorum.siteye yeni üye oldum ve yapılan çalışmaları çok begeniyorum.henüz öyle büyük bir katkım olmadı sanırım ama en iyisini bulamya çalıştıgımdandır.Eger sizi üzdüysem özür dilerim.çünkü bu kadar emek bunları haketmiyor.

Allah kolaylık versın herkes bişeyler yapmaya calısırken neden bazıları bunu kotuye kullanıyor anlamıyorum.(umarım benım bır hatam olmamaıstır elımden geldıgınce dıkkat etmeye calısıyorum)

benim de belki hatam olmuştur sizi yoracak ama artık yapmamaya çalışıyorum ve sizi yaptığınız işten dolayı tebrik ediyorum inanın bilgisayarı açtığımda internetteki ilk adresim okulöncesi.org oluyor çok yararlı bir site tekrar teşekkür ediyorum ve hatalarım için özür diliyorum

ALLAH ÖNCE KOLAYLIK, SONRA DA SABIR VERSİN..GERÇEKTEN ÇOK TUHAF İLGİLERİ VE LÜZUMSUZ BOŞ VAKİTLERİ OLAN ÇOK İNSAN VARMIŞ , ANLADIĞIM KADARIYLA...

keremcik' Alıntı:
ALLAH ÖNCE KOLAYLIK, SONRA DA SABIR VERSİN..GERÇEKTEN ÇOK TUHAF İLGİLERİ VE LÜZUMSUZ BOŞ VAKİTLERİ OLAN ÇOK İNSAN VARMIŞ , ANLADIĞIM KADARIYLA...

Bir eğitim sitesi olması ne yazık ki bazı kendini bilmez şahısların saçma sapan davranışalrını engellemiyor. Ama bilmeyenler hatırlatmak lazım eğitim adına emek harcanıyor burda, bir şeyle yapılmaya çalışılıyor ve gerçekten de güzel şeyler yapılıyor. Biraz saygı ya, ilk önce kendinize biraz saygı duyun. Site de basit olarak yanlışlıkla yapılan şeylerden bahsetmiyorum tabi ki bunu hepimiz yapabiliyoruz ama bazen öyle saçma sapan şeyler yapılıyor ki ,bazılarını anlamak mümkün değil.

SELÇUK BEY GERÇEKTEN BEN DE ÇOK SİNİR OLDUM GEREKSİZ İNSANLARLA UĞRAŞTIĞINIZ İÇİN.ŞAHSEN BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM VE EĞER SİZİ GEREKSİZ YERE YORACAK BİRŞEY YAPTIYSAM ÖZÜR DİLERİM.VE AYYRICA KİTAP KAZANMAK İÇİN PUAN OLAYINA HİÇ ANLAM VEREMEDİM.ZATEN HAKEDEN ALIR.LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM YA.BU SİTEDEN HEPİMİZ ÇOK FAYDA GÖRÜYORUZ.

Bende arkadaşlara katılıyorum benimde olmussa özürdilerim.Bende bu siteden cok feydalanıyorum.Ben puan veya kitap için değil faydalanmak için acıyorum.Hersey için tesekkürler.

:)))) Ay Hala Bu Kadar Gerkesİz İnsanlar Var Mi Sİtemİzde?

Allah sabır versin hocam... böleleri ile uğraşmak zor... biraz daha dikkatli ve duyarlı olunursa bunlar yaşanmaz..

BURDA BİR DÜZEN KURULMUŞ... KURUCUSU DA SİZSİNİZ... YAPILMASINI GEREKEN NEYSE EN İYİ SİZ BİLİRİSNİZ....

Arkadaşlar
www.okuloncesi.org veya www.okuloncesiforum.com da tanımadığınız birileri özelinize gelip iş için cv nizi istiyorlar.

NASIL HEMEN VERİYORSUNUZ?(Neler yaparlar biliyor musunuz!)

www.okuloncesi.org da puan kazanmak için yorumlar kısmı var.

NEDEN HER DEFASINDA İŞ OLSUN PUANINIZ ARTSIN DİYE ANLAMSIZ KELİMELER YAZIYORSUNUZ?

www.okuloncesi.org da her üye kolay puan alsın diye her sayfa tıklamanızda puan kazanıyorsunuz.(şu an kaldırdım)

NEDEN ELİNİZ MAUSE DE SİTEMİZİ AÇIP PUANINIZ ARTSIN DİYE**DAKİKALARCA YENİLEYE BASIYORSUNUZ?

www.okuloncesi.org**da sesimizi birileri duysun diye anketimiz var ve altında yorumlar var.

NEDEN AYNI YORUMU PUANINIZ ARTSIN DİYE**10 DEFA ÜST ÜSTÜNE YAZIYORSUNUZ?

www.okuloncesi.org**da**özel mesajlaşma sistemini kaldırmadık.

NEDEN ÖZEL MESAJI KIZ BULMA HAYALİ İLE KULLANIYORSUNUZ HANGİ AKILLA?

NEDEN ÖZEL MESAJDA MİLLETE PUAN KAZANMAK HAYALİ İLE BOŞ VEYA ANLAMSIZ KELİMELER YOLLUYORSUNUZ?

www.okuloncesi.org**da herkes iş bulsun diye ilanlar yeri yaptık.

İLANLAR BÖLÜMÜNE NASIL FIKRA EKLİYORSUNUZ?NEDEN?

www.okuloncesi.org**da üyeler birşeyler yüklesin diye ödev ekle yeri yaptık.

NEDEN ÖDEV EKLEYE MP3 EKLİYORSUNUZ?

www.okuloncesi.org**da**okullarımızın eklenmesi için bölüm açtık.

NEDEN KİŞİSEL SİTENİZİ EKLİYORSUNUZ BU BÖLÜME?

Üyelerimiz haber ekleyebilsin diye link verdik ve nasıl eklendiğini yazdık açıkca.

NASIL HABER YERİNE ŞİİR EKLEYEBİLİYORSUNUZ?

MSN DE BANA NASIL "PUANIM YOK BANA ŞU RAPORU VER" DİYEBİLİYOR SUNUZ?

MSN DE NASIL BANA PUANI KALDIR SİTENE GİRMEM DİYE TEHDİT EDEBİLİYORSUNUZ?

ŞİFREMİ UNUTTUM YERİNE TIKLAYIP ŞİFRE ALABİLECEĞİNİZ YERDE NASIL TÜM MAİLLERİME ŞİFRE YOLLAYIN DİYE MAİL ATABİLİYOR SUNUZ?

www.okuloncesiforum.com da resim ekleme iznini açık bıraktık.Resim anlatımınıda yaptık.

NASIL OLUYORDA RESİM EKLEMEYİ GÖSTERMİYORSUNUZ DİYEBİLİYORSUNUZ?

Site kurallarını açık ve net olarak yazdım.Uygunsuz mesajları siliyorum.Eklenti (resim)yasak açıkca belirtmişim.

NEDEN KÜSÜP KIZDIM DEYİP GİDEBİLİYORSUNUZ?

Saat : 04.07 hergün 05.00 da yatıp saat 10.00 da kalkıp saatlerce üsteki yazdıklarımla uğraşıyorum.Yanlışları sil.Yanlış yere açılan konuları taşı.Anlamsız yorumları sil v..s.Benim başka işlerim yok mu ?

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?ARKADAŞLAR !!!HER GÜN PİŞMAN OLMAKTAN BIKTIM!!!
Bu kadar emek ediyorum.Bunları mı hak ediyorum ?

sevgili selçuk bey...

allah sabır ve kolaylık versin...

işiniz gerçekten çok zor.

merhaba yazdıklarınızı okudum ama umarım bende yapmamışımdır bu tarz şeyler.eğer yapmış isem emin olun bilerek değildir.çünkü sitenizi beğeniyle takip ediyorum ve büyük ölçüde faydalanıyorum.sizlere emekleriniz için teşekkür ediyorum.......

malesef gerçekleri görüyoruz yorumlarda...kendi adıma varsa böyle bir davranışım özür diliyorum.inşallah olmayacak bir daha..

Gerçekten bu yaptıklarını akıl almaz yani yazık kendilerini kadar aşağılayabilirler. Madem bu şekilde amaçız yapıyolar bence selçuk hocam bir bölüm açın o kişiler orada yazsınlar. Sitemizin ne kadar yararlı olduğunu onlar da biliyorlar eğer gerçekten okulöncesieğitim ile ilgileniyorlarsa tabi...

sitemizi rahat bırakın ya...gidip başkalarıyla uğraşın siz...bilmeyerek hepimiz çok hata yapmışızdır ama bukadarıda bilmeyerek olmazki canım...

şaşkınlık içindeyim, bu kadarı da olmaz yani..sitenin ücretli olmasını bir kez daha içtenlikle istediğimin farkına vardım..
geçenlerde biri bana özelden msj atıp, "kimsin sen" diye sormuştu ve türkçe dil etkinlikleri kısmında yazdığım yorumun altına aynı kişi "pis" diye yorum yazmıştı.. anormal insanlar var maaleseff :((
bir de şu puan işine kafam takılıyo, amaç paylaşmak olmalı, kazanmak zaten hakettiğinize inanılıyosa yerini buluyo..
ucuz hesaplar yapmayalım arkadaşlar!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri