Solutions
0
- Tepki Skoru
- 1
Geçen hafta içinde iki erkek öğrencim bir diğer erkek öğrencimin ayağına vurarak başparmağını zedelemiş.Biz iki anasınıfı öğretmeniyiz ve yanyana kapılarımız olay olmadan önce yapacağımız etkinliği sormak için diğer öğretmenin yanına geçmiştim.Tma geri sınıfa geldim öğrencim yere oturdu ağlamaya başladı diğer ikisi de ayaklarını çekip kaçıştı çocuğun yanından.Neyse annesini aradık geldi götürdü çocuğu doktor jel filan vermiş bende diğer öğrencilere kızdım birbirinize zarar verdiğinizde neler oluyor dedim.Ayağına vurulan öğrencim de cuma günü annesi ile geldi ve hocam bu nasıl vurmadır alçıya alcaklar parmağını oğlumun bi haftadır kucağımızda taşıyoruz oğlanı nerde bu çocuklar dedi.Bende az önce eve gittiler üzüldüm dedim.Kadın pazartesi uğrarım hocam bi ara dedi tamam dedim.Şimdi kadın yarın gelcek ama neye gelcek?Yani gelip napcak ki?Çok stresteyim ya canım da sıkıldı öğrencim için hem de ben sınıftan 2 dk yani 3 dk bile değildir bu ayrıldım diye beni şikayet ederler mi diye...Ne yapmalıyım yarın şimdi ben????