Nasıl ama...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan catcall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@catcall
bu kartı geçen sene (ışık çocuk evi kemer)yılsonu gösterisi için hazırlamıştım...nasıl ama

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın?

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın Resmi büyütm

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın:362jf:ek ve oy vermek için üstüne tıklayın

oldukça orjinal bi çalışma olmuşş..

çok hoş ve yaratıcı bir çalışma olmuş teşekkürler

harika çok yaratıcı bır fikir tşkler

aslında eldede hazırlanabiliyor..bu baskı..bende elde hazırlanmışıda var..fakat 2 ayrı kağıdı birbirine tutturacak o küçük kıskaç zor bulunuyor.davetiyecilere başvurabilirsiniz bunun için..şık bir davetiye..(bu arada o kıskacıda sadece davetiyeciler takıyor:)davetiye fikrini ortaya attığımda okul basılsın dedi.elde zaman alıyor ve zahmetli...ama istenirse yapılabiliyor...:)

süper bi fikir,çok güzel olmuş..

çalişma çok Güzel Ben Kendim Hazirlamayi Düşünüyorum Elde Yapilmişini Da Var Demiştin Gönderebilir Misin Zahmet Olmazsa Tekrar Teşekkürler

çok güzel olmuş arkadaşım ellerine emeğine sağlık....

çok farklı olmuş.teşekkürler

çok hoş çalışma gerçekten süper

harika orjinal süper daha ne denir ki ama lütfen elde yapılma örneğini de yollar mısnız?

süperrrrrrrr......

benim arkadaşımın düğün davetiyesi de böyleydi çok güzel olmuş ama çocuklarla beraber elde hazırlananlar daha değerli olur diye düşünüyorum

çok güzl olmş ellerine sağlık

çok güzel, teşekkürler

GerÇekten SÜper Bİr Fİkİr Sİzİ Tebrİk Ederİm ArkadaŞim PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler

ben bu davetiyeyi yakından görme şerefine nail olmuştum..tekrar tebrikler arkadaşım :)

orjinal olmuş :))
ve şııkkkk :))

hocam merhaba çalışmanız çok güzel olmuş okuldan öğretmen arkadaşınız tuba hocaya selamımı iletirseniz çok sevinirim adım arife liseden arkadaşız çok mutlu olurum tekrar ellerinize sağlık çok güzel çok beğendim

teşekkürler çok hoş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri