napıcağımı şaşırdım

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mernikim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Puanları 0
Solutions 0
Katılım
3 Haz 2012
Mesajlar
62
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Konum
denizli
@mernikim
ben okul öncesi öğretmenliği bölümü okuyorum.meslek lisesinden bu bölüme geçmediğim için su anda sadece 1 yıldır öğrendiğim teknik bilgilerim var.deneyim amaçlı özel bir kreşe gitmeye karar verdim ve bir sınıf arkadasımla birlikte 1 haftadır yeni açılan bi kreşe gidiyoruz.gelen üniversite mezunu öğretmenler bi bahane bulup ordan uzaklasmıslar.ve biz inatla oraya gitmeye devam ettik.öğrencilerimiz bize öğretmenim diyorlar.sizlere bu anlattıklarım sacma gelebilir ama benim hiç deneyimim yok ve o çoçukları da bırakamıyorum bana uygulaması kolay etkinlik fikirleri ve öğütler:) verebilir misiniz.
 
neden kimse bana yardımcı olmuyor?:(
 
:) öncelikle merhaba. şahsen ben ilk meslek lisesinde staja gitmeye başladığımda bocalamıştım ilk günler ama sonradan insan alışıyor;şöyle ki bence boyama,hamur oynatarak başlayabilirsin kolaylardan başla öğrencilerinin seni sevmesini sağla,asla onlara soğuk durma sana güven sağladıklarında herşey kendiliğinden gelmeye başlar. makas kullanmayı biliyorlar mı önce onu tespit et eğer bilmeyenler varsa kolaj çalışmaları,müsvete kağıtlarını kesme çalışmaları yaptır zaten eğlenmeye başlayınca onlar da faaliyet yapmayı isteyeceklerdir. masada oturmalarını sağlayacak eğlenceli ve eğitici faaliyet olarak kolaydan buruşturma da yaptırabilirsin.. bu arada okulda hiçbir şey öğrenemezsin deneyim namına çok iyi karar vermişsin çalışmaya başlayarak,ilerde zorlanmazsın diye düşünüyorum,kolay gelsiin :)
 
öğrencilerinin kıymetini bil yerinde olmak isteyen çok insan var... ben gibi :)
 
okul öncesi etkinlik cd leri var onlardan alabilirsin gerçekten çok güzel etkinlikler var çok yardımı olr:)
 
yaş grubunuda yazsanız daha kolay fikir verebiliriz galiba
 
tam yerindesin bu sitede bir sürü etkinlik var istediğini yaptır,çocukların seviyesine göre seçebilirsin.
 
yaş grubunuda yazsanız daha kolay fikir verebiliriz galiba

su anda 2-12 yas arasında öğrencilerimiz var.iki gruba ayırmayı düşünüyoruz.sanırım ben 2-6 yas olan grubun stajer öğretmeni olcam.küçüklerle uğrasmak cok zor oluyor.daha özgür davranmak istiyorlar.herseyde ağlıyorlar.napcağımı sasırıyorum o zaman.ufaklıkları nasıl bir araya toplarız bilemiyorum:D
 
öğrencilerinin kıymetini bil yerinde olmak isteyen çok insan var... ben gibi :)

:D evet onları gerçekten cok seviyorum.ne kadar yorulsamda,bazen beni zorlasalar da yavan yavan bi öğretmenim demeleri bi dünyalara bedel.ins. bi gün seninde böyle tatlı pıtırcıkların olur.:D
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst