Muş vartoya atanan yokmu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zykymç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zykymç
arkadaşlar cevap verinnnnnnnnnnn

slm.tebrik ederim .çok şanslısın ve pişman olmayacaksın.

varto şirin bir ilçe ve okuma oranı çok yüksek

varto ile ilgili bilginiz ne hocam nasıl bir yer insanları nasıl gelince oraya kalacak eşyalı ev yada ev arkadaşı bulabilir miyim

arkadaşlar cevap verinnnnnnnnnnn

arkadaşım benimde vartoya çıktı tayinim istersen görüşebiliriz ben 31 ocakta orada olacağım vartonun neresi ,nereden geliyorsun? arkadaşım

karamandan geliyorum görüşelim valla çok iyi geldi bana vartonun haksever köyü gidiş geliş yapılabiliyormuş varto ya sen nereden geliyorsun

karamandan geliyorum görüşelim valla çok iyi geldi bana vartonun haksever köyü gidiş geliş yapılabiliyormuş varto ya sen nereden geliyorsun

bende denizlide oturuyorum başkent i.ö.o. hiçbir bilgim yok orası hakkında araştırıyrm bulamıyrm birşey

vartonun güzel bir yer olduğunu söylüyorlar insanları cana yakın diyorlar ama görecegiz bakalım. hocam sen yalnız mı geleceksin yada ev arkadaşı falan düşünüyor musun

arkadaşım senin için sakıncası yoksa tel numaranı yazarsan sevinirim seni arayayım.tabi sakıncası yoksa

arkadaşım senin için sakıncası yoksa tel numaranı yazarsan sevinirim seni arayayım.tabi sakıncası yoksa

canım yazmaktan çekinmiyrm ama herkese açık olduğundan rahatsız edenler olur diye vermek istemyrm nasıl görüşelim bir fikrin var mı?

özelden msjla telini burdan değil :D

o zaman ben sana eşimin facebook unu vereyim ekle olurmu ordan görüşelim...ziya alpay kıymaç eklersen ben açığım

arkadaslar 4 yıl okudum musta gerçi merkezde ıdım ben ama varto için pek iii seyler soyleyemeyecegım çok farklı tuaf bı yer yaaa ayrıntılı bılgı ısteyen rommeoo_rommeoo@hotmail eklesin elımden geldıınce yardımcı oluurm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri