Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:36_11_12::36_11_12:evet arkadaŞlar kİtaplarimiz tekrar cikti.kirtasiyelerde satilmaya baŞladi.ben aldim bİle uzerimden buyuk bir yuk kalkti 4.sinif derslerİ staj ve kpss Çok zorlayacakti
egem yayınları çıkartıyor.Ve bir çok kırtasiyede satılıyor ben aldım inceledim çok güzel hazırlamışlar bu yıl gecmıs yıllardada egemin yayınlarıyla hazırlanıyordum bu yıl benim için çok iyi oldu.
arkadaşlar ben yardımcı kitapları çok saçma buluyorum doğrusu. 1. sınıfta bende kullandım fakat daha sonraki yıllarda gördüm ki zaten bizim asıl ders kitaplarımızın kenarlarında olan dipnotlardan oluşmuş. onun yerine ders kitaplarımızdan daha ayrıntılı ve konuya daha hakim olarak hazırlanılabilir sınavlara. gereksiz para kaybı olarak görüyorum yani...
yardımcı kitapları alan arkadaşlar sizce sadece o kitaplardan çalışmamız yeterli olur mu?? tavsiye eder misiniz?? ben 4. sınıftayım ve staj,kpsss zorlayacak zaten eğer kaynak kaliteli ise bütün kitapları hatmetmeyelim..
bende aldım arkadaşlar açıkcası egem yayınlarını iki yılda kullandım,memnunda kaldım. 4.sınıfta işimizi birazda olsa kolaylaştırır inşallah. ama unutmayın yardıncı kitaplarda yer almamış konulardanda bazen sorular çıkabiliyor o yüzden üniversitenin gönderdiği kitaplarıda önce yoklayın ardında da yardımcı kitaplarla tekrar yaparsanız faydasını daha çok görüyorsunuz. adı üstünde yardıncı kitap...
egem yayıncılık iyi oluyo ben 1 sınıfta onunla çalişmıstım sadece anatomiye açıköğretimin kitaplarından bakmıstım diğerlerine yardımcıdan bakmıstım hep çok faydası olur kpss hazırlanıyorsan daha zor olur yardımcı kolaylık sağlıyo