Okul Öncesi Kadrosuz Usta Öğreticiliği Semineri
(Başvuru yapmadan önce aşağıdaki açıklamaları okuyunuz.)
Kadrosuz usta öğretici olmak üzere müracaat eden adaylar için il milli eğitim müdürlüklerince en az 60 saatlik eğitim semineri düzenlenir. Bu seminere;
a) Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programına kayıt yaptırdığı halde bugüne kadar eğitim seminerine katılmayanlar,
b) Kız meslek liselerinin çocuk gelişimi, çocuk gelişimi ve eğitimi veya çocuk gelişimi ve bakımı bölümü mezunu olup, bugüne kadar eğitim seminerine katılmayanlar,
c) 2006 yılından önce il milli eğitim müdürlüklerince düzenlenen eğitim seminerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak görev almayanlar,
d) 2006 ve 2007 yıllarında düzenlenen eğitim seminerine/seminerlerine katıldığı halde bugüne kadar kadrosuz usta öğretici olarak görev almayanlardan puanlarını yükseltmek isteyenler alınır.
e) Belgelerin asılları ibraz edildikten sonra fotokopileri teslim alınarak asılları iade edilecektir.
f) Müracaatlar şahsen yapılacak olup, posta veya e-mail ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
2- Başvuruda İstenen Belgeler
1- Başvuru formu
2- Diploma/Mezuniyet/Öğrenim belgesi fotokopisi ve aslı
3- Nüfus cüzdan fotokopisi ve aslı
Başvurunuzu; başvuru süresi içinde saat 08:00-17.00 saatleri arasında Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesindeki başvuru bürosuna teslim ediniz.
3- Başvuru ve Seminer Takvimi
Başvuru Tarihleri
10-18 Temmuz 2008 (Saat 08:00-17.00 arasında)
Başvuru Yeri
Muğla Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü
Seminer Tarihi
21 Temmuz-01 Ağustos 2008
Sınav Tarihi
01 Ağustos 2008
Seminer Yeri ve Başlama Saati
21 Temmuz 2008 tarihinde Muğla Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi . Saat 09:00
Sonuçların İlanı
Ağustos-2008 ayının ilk haftasında
Kadrosuz Usta Öğretici Başvuruları
Ağustos-2008 ayı içinde http://mugla.meb.gov.tr adresinde ayrıca duyurulacaktır.