Müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan papatyanesrin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@papatyanesrin
Arkadaşlar sınav 2 ekim 2011 de yapılacakmış klavuz daha yayınlanmadı isteyen arkadaşlar şimdiden hazırlanmaya başlasınlar herkese bol şans.

send,kalar bölümüne türk eğitim sen in geçen seneki tüm notlarını bir dosya halince yükleyeceğim oradan indirip tüm dökümanlardan faydalana bilirsiniz.

şimdiden basarılar o zaman :)))

Hepinize başarılad diliyorum Arkadaşlar.. Başvuru yapmama 1 Yıl kalıyor yoksa şimdiden başlardım ama girecek arkadaşlara başaıalr dilerim Şİmdiden....

ben giricem nasipse sene başından beri hazırlanıyorum.Hayırlısıysa kazanıcam da:)herkese benden de başarılar

ben giricem nasipse sene başından beri hazırlanıyorum.Hayırlısıysa kazanıcam da:)herkese benden de başarılar

Başarılar Dİliyorum Aslıhan Hocam... Ülkemizin Bizim gibi çalışkan ve azimli Personele İhtiyacı var....:)

Başarılar Dİliyorum Aslıhan Hocam... Ülkemizin Bizim gibi çalışkan ve azimli Personele İhtiyacı var....:)

Teşekkür ediyorum.ayrıca sizinle özel bir konuda görüşmek istiyorum hocam özelden msn veriseniz sevinirim

müdür yardımcılığı için şartlar neler acaba arkadaşlar?
bilgi verirseniz sevinirim.

1-) En az 3 yıl Öğretmnlik yapmanız
2-) Müdür Yardımcılığı yapmanıza Engel, Herhangi bir disiplin Suçu almamış olmanız...

Bunun yanında, Koşturmayı, hareketi seven, her türlü Müdürle çalışırım diyebilen, Özverili, fedakar, Çalışkan olmak....:)

teşekkürler hocam:emot66:

1 Ekimde Müdür yard sınavına girdim ve 70,700 aldım şu anda da müdür vekilliği yapıyorum

boşşşşşşşşş

boş olan ne hocam? zaten bişey paylaşmamış hocamız,sadce sınav olduğunu belirtmiş :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri