MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@iaturgut
ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SNAVIM VAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.............

allah yardımcın olsun arkadaşım :) dualarım seninle...

Sizin adınıza çok sevindim valla. İnşallah kazanırsınız. Ben de inşallah, sizin gibi harika bir müdür yardımcısının yanında göreve başlarım. Bu kişi de inşallah siz olursunuz. Çünkü sizden öğreneceğim çok fazla şey olduğuna inanıyorum. Ayrıca forumdaki çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve gönderdiğiniz her bilgiyi bilgisayarıma kaydediyorum. Her şey için teşekkürler. Dualarımız sizinle...

Allah yardımcınız olsun

başarılar dilerim allah yardımcın olsun

basarilar...

Allah yardımcınız olsun. başarılar...(heyecan yapmayın:P)

başarılar hocam benim için de dua edin

canım öğretmenim siz herşeyin en iyisine layıksınız dualarım sizinle gökben arkadaşıma katılıyorum keşke sizin gibi müdürlerin yanında işe başlasak bizde ne kadar şanslı hem öğretmenler hem öğrenciler Allah yardımcınız olsun...

başarılar dilerim...bu sınav için ne gibi şartlar aranıyor... öğrenebilir miyim?
ben 2 yıllık öğretmenim bende girebilir miyim... :)

EVET.NİHAYET BİTTİ.MİGREN KRİZİ İLE ANCAK 63 NET YAPABİLDİM.İLK DENEMEDE FENA DEĞİL..BAKALIM NE OLACAK..

BU SINAVA ADAYLIĞI KALKMIŞ TÜM ÖĞRETMENLER GİREBİLİYOR.ESKİDEN BELİRLİ ÇALIŞMA SÜRESİ ARANIRKEN ŞİMDİ ARANMIYOR.HER KESİN BU SINAVLARA ASILMASI LAZIM.ANASINIFINDAN ANLAYAN KİŞİLERİN BAŞIMIZDA OLMASI İÇİN..

AYRICA İYİ DİLEKLERDE BULUNAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Çok sevindim.Umarım sonuç sizin için hayırlısı olur.Bizimda yarım KPSS var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

BAŞARILAR DİLİYORUM ARKADAŞIM..........

Teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri