Morpa Şifre/Belge Sorunu Yaşayanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
okuloncesiforum olarak seminerlerimize katılan katılımcılara verilen kitabın yanında şifre uygulmasındaki 60 tl değerindeki morpa çocuk şifreleri mail adreslerine dağıtılmaya başlandı arkadaşlar. benim şifrem gelmiş şifresi gelen başka arkadaşlar varsa yada belgeler ile sorun yaşayan arkadaşlar varsa info@morpacocuk.com.tr ye detaylı bir mail atmalısınız.Tüm belgeleri morpaya verdiğimiz için şifreleri morpa göndermektedir.Gelmeyenler için söylüyorum belki spam klasörünüze düşmüştür belki mail adresiniz yada tc niz yanlıştır belki halen yogunluktan gönderilememiştir bilmiyorum ama benim ki geldi arkadaşlarımınkide geldi.

bende kontrol ettim ama daha gelmemişşş

okuloncesiforum olarak seminerlerimize katılan katılımcılara verilen kitabın yanında şifre uygulmasındaki 60 tl değerindeki morpa çocuk şifreleri mail adreslerine dağıtılmaya başlandı arkadaşlar. benim şifrem gelmiş şifresi gelen başka arkadaşlar varsa yada belgeler ile sorun yaşayan arkadaşlar varsa https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDIwdjQ1cmhtWFpZQmhOdEpiNmdnRlE6MQ linkine tıklayabilirler.

Bilgilendirme için teşekkürler https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDIwdjQ1cmhtWFpZQmhOdEpiNmdnRlE6MQ adresinden forum doldurabilirsiniz arkadaşlar sorun olanlar.

benim şifrem dün geldi,ayrıca öğretmen kimliği istiyorlar...ben ücretli öğretmenlik yapıyorum,okuldan belge almam yeterli olur mu acaba?

okuloncesiforum olarak seminerlerimize katılan katılımcılara verilen kitabın yanında şifre uygulmasındaki 60 tl değerindeki morpa çocuk şifreleri mail adreslerine dağıtılmaya başlandı arkadaşlar. benim şifrem gelmiş şifresi gelen başka arkadaşlar varsa yada belgeler ile sorun yaşayan arkadaşlar varsa https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDIwdjQ1cmhtWFpZQmhOdEpiNmdnRlE6MQ linkine tıklayabilirler.

çok çok teşekkür ederim

benimkide daha gelmedi daha önce form doldurdum mailde attım şimdi gene form doldurdum bakalım ne zaman gelicek...

bendende kımliğimi fakslamamı istediler ama henuz yapmadım oyuzden de şifre aktıf olmadı.

morpa şifresi konusunda sıkıntı yaşayanlar var ise hala isterseniz sizler adınıza ilk seminerde tekrar form doldururuz arkadaşlar:)

Birde şunu belirtelim arkadaşlar şifreleri biz değil Morpa gönderiyor.Ama yinede sıkıntı yaşayan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalısıyoruz.Şifrelerin gördüğüm kadarı ile bir çoğu gönderilmiş.Gelmeyenlerindeki acaba tc nin yanlış yazılması mailin yanlış okunması yazılması şeklinde olabilir mi bilmiyorum ama yarın morpa nin telinide yazacağım sorun yaşayan arkadaşlar oradan da ulaşabilirler.

banada henüz şifre gelmedi yardımcı olursanız memnun olurum. HÜRRİYET SAFA MANKAOĞLU

benim ve grup olarak katıldığımız okul müdürümüz ve arkadaşlarımında sifrem gelmemiş formu doldurdum umarım gelir:(

halaa şifre beklemekteyim.yardımcı olun lütfen!!!!!!!!!!!

benimde hala gelmedi iki kere form doldurdum mailde attım.

öğretmen kartı olmayanlar nasıl yapacak ???

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri