Mobİlİmİz Nasil OlmuŞ?:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Sevİl Hocam AÇiliyor Bakabİlİrsİnİz.meryemcİm Canim Sen Vermedİysen Veren ArkadaŞa YÜrekten TeŞekkÜrler Bulamadim Nerden BaktiĞimi:)) Hepİnİze GÜzel Yorumlarinizdan Dolayi TeŞekkÜrler.yaa Forumumuzdan Gelen YapiŞtiricilarimiz Bİttİ 10 GÜn Oldu İdare SaĞolsun Çok İlgİsİz.ben De Şuan Alacak Durumda DeĞİlİm Bİrazda İdareden Dolayi Almiyorum Aslinda.bİz De Bİr YapiŞtiriciyla İdare Edİyoz İŞte...
ne yazıkki doğuda her şey öğretmenden bekleniyor..okul öncesi eğitimin önemini de henüz anlayamamış eğitimciler çoğunlukta..ne var hocam oyuncağı ver oynasınlar mantığı :( tebrik ediyorum hocam...sizin de çocuklarınızın da ellerine sağlık...

Esma Hocam sizin ve miniklerinizin ellerine ve yüreklerine sağlık teşekkürler...

çok hoş teşekkürler :)

hakikaten emek verilerek yapılan şeylerin güzelliğinden öte değeri kıyaslanamaz ki bu hem güzel hem değerli olmuş:))
ellerinize sağlık hocam..

çok güzel olmuş... şartlarınız zor gibi görünüyor... çok çok kolay gelsin öğretmenim...

ellerinize sağlık güzel olmuş..

ellerinize sağlık

teşekkürler :)

çok süper olmuş:D

ellerinize kollarınıza sağlık çok güzel olmuş ...yalnız o tabakla kapıya mı asılmış....

hocam çok güzel olmuş bu zor şartlard bunu yapmanız muhteşem asıl öğretmenliği bizler değil siz yapıyorsunuz bu zor şartlarda ben her konuda size yardımcı olmak isterim bi sıkıntınız olursa sınıfınızla ilgili yada sizinle ilgili ben her zaman yanınızdayım gerçekten tebrik ediyorum

Paylaşım için teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri