miniklerim ve BEN :))

Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@serkanalpertosun
kendi kendimize eğlenirken :))

hahahaha oynayan cocuklara bayıldım öndekilere.... Emeklerinize sağlık hocammm

çok tatlılar değil mi :))

ne kadar da eğleniyorlar:))))çok tatlılar gerçekten...bu mutlu ve eğlenceli saatlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam:))

çok güzeller ya.nedense hep erkekler oynuyor bende de öyle kızlar oynamazlar erkekler çok güzel oynarlar :))

ne kadar da eğleniyorlar:))))çok tatlılar gerçekten...bu mutlu ve eğlenceli saatlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam:))
paylaşmak güzeldir hocam ;)

çok güzeller ya.nedense hep erkekler oynuyor bende de öyle kızlar oynamazlar erkekler çok güzel oynarlar :))

Aslında bende de hep kızlar oynuyor ama bu 2 erkek (EmirhanBatın) kaşık sesine bile oynuyorlar. 23 Nisan gösterisi videosunu ızleyince daha iyi görürsünüz :)

Bir de ıslık çalıyor bir tanesi önde:D Çok eğlendik serkan hocam izlerken evde annem de bayıldı...Çok sağol ya paylaşım için.Gösteriyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bir de ıslık çalıyor bir tanesi önde:D Çok eğlendik serkan hocam izlerken evde annem de bayıldı...Çok sağol ya paylaşım için.Gösteriyi sabırsızlıkla bekliyorum.

ben bunları hergün şeker niyetine yeyip karnımı doyuruyorum :)))

İnşallah yarını sağsalim atlatırsak..

Afiyet bal şeker olsun o zaman:)

Kolay gelsin yarın,öğrenciler böyle olduktan sonra sırtınız yere gelmez zaten.

çok hoş olmuş hocammmm........pazartesi bizim çocuklara izletmem lazım bunu :)

gerçekten öyle zannederim sırtınız yere gelmemiştir...çok tatlı ve eğlenceli minikler...bende de kızlar yetenekli ve hareketli. erkeklerin hangi yönden yetenekli olduğunu bulamadım her yönü denedim inş sema gösterisini başaracaklar...umarım...

Serkan hocam hayalimdeki öğretmen modelisiniz :DVallalhi takdir ettim çok eğlenceli görünüyorsunuz hele öndeki 2li:D

geçen senekiler çok farklıydı... :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri