Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Miniklerin hepsi 1 aylık çalışmanın sonucunda bayramlarını bayram neşesinde geçirdiler. Ben oynamayacağım diye ağlayarak gelen öğrencim iki dakika sonra bahçede neşeli biçimde oynadı bayramın büyüsü herhalde)
Müzik başlayınca ellerini bellerine koyarak (çemberler yerde)sağa sola sallanıyorlar, müziğin ritmine göre yaylanıyorlar, daha sonra birbirlerine dönerek serbest dans ediyorlar ardından çemberleri yerden alarak kolkola girip dönüyorlar.Daha sonra çemberler ellerine birbirlerine dönerek ileri geri kollarını oynatıyorlar, sırt sırta verip aynı hareketi yapıyorlar,tekrar kolkola girip dönüyorlar. En sonunda sırtsırta verip oyunu bitiriyorlar.Hareketleri müziğe göre kendim buldum basit hareketler yaptılar ama kıyafet, çemberler tamamlayıcı oldu.Müzik de indigo çocukların çakkıdı şarkısı) umarım anlatabilmişimdir)