Minik mantarların çemberli dansı 23 Nisan 2008

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 16
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@beria
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

ben de kıyafetlerine bayıldım doğrusu, çok güzel :) tebrik ederim, nasıl geçti bayramınız?

teşekkürler.harika görünüyorlar.

çok güzeller ya

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Miniklerin hepsi 1 aylık çalışmanın sonucunda bayramlarını bayram neşesinde geçirdiler. Ben oynamayacağım diye ağlayarak gelen öğrencim iki dakika sonra bahçede neşeli biçimde oynadı:) bayramın büyüsü herhalde:))

çok şık hoş görünüyorlar emeklerinize sağlık:)

çok tatlı olmuşlar..kıyafetlerin rengine bayıldımm:)

çok tatlılr kıyafetleride çok uyumlu olmuş. tebrikler

cok guzeller ya masallah nasıl oynadınız hocam

Emeğinize sağlık

elinize sağlık güzel görünüyorlar doğrusu. müziği ve hareketleri merak ettim.Paylaşım için teşekkürler.

çok şekerler, teşekkürler, hareketlerini merak ettim hocam

Müzik başlayınca ellerini bellerine koyarak (çemberler yerde)sağa sola sallanıyorlar, müziğin ritmine göre yaylanıyorlar, daha sonra birbirlerine dönerek serbest dans ediyorlar ardından çemberleri yerden alarak kolkola girip dönüyorlar.Daha sonra çemberler ellerine birbirlerine dönerek ileri geri kollarını oynatıyorlar, sırt sırta verip aynı hareketi yapıyorlar,tekrar kolkola girip dönüyorlar. En sonunda sırtsırta verip oyunu bitiriyorlar.Hareketleri müziğe göre kendim buldum basit hareketler yaptılar ama kıyafet, çemberler tamamlayıcı oldu.Müzik de indigo çocukların çakkıdı şarkısı:)) umarım anlatabilmişimdir:))

hocam bende cemberli bir gösteri hazırlamayı düşünüyorum hangi şarkıda oynadınız bide video varsa paylaşırmısınız tesekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri