Minder yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mawish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mawish
Slm araç yapımı dersinde minder yapmam lazım.Elinizde örnek varsa yardımcı olacak gönderirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

güzel bir örnek gönderecektim fakat forum.net sayfası bir türlüaçılmadı. Sabah tekrar deneyeceğim.

teşekkür ederim merak ettim örneği anlatırsanız sevinirim. benim aklıma armut koltuk yapmak geldi.Yapmaya çalıştım ama daha koltuk gibi oldu ve oturunca eğer duvara dayalı olmazsa çocuk düşer ona çözüm arıyorum şuan.. yinede çok teşekkür ederim

:36_1_21:
mawish' Alıntı:
teşekkür ederim merak ettim örneği anlatırsanız sevinirim. benim aklıma armut koltuk yapmak geldi.Yapmaya çalıştım ama daha koltuk gibi oldu ve oturunca eğer duvara dayalı olmazsa çocuk düşer ona çözüm arıyorum şuan.. yinede çok teşekkür ederim

arkaşım ben de kalıbı var ama sana nasıl ulaştırabirim MEF de misin?

kalıp çok iyi olur arkadaşım ama MEF ne anlayamadım. teşekkür ederim.

selçuk üni. mesleki eğitim fakültesi  eğer ordaysan sana ulaştırabilirim.

İNTERNETTEN ALINTIDIR. BANA AİT DEĞİL.

arkadasım minder olarak yengeç yapmak çok kolay ...

çooooooook güzel olmuş minderiniz:)

çok güzel bunlar...
yapanların ellerine sağlık :)))

ellerinizze sağlık çok hoş

çok güzeller teşekkürler:)

selam ar5kadaşlar bana acilen minder örneği veya bu konuda fikir lazım. yukarıdaki örnekleri açamadım.yardım ederseniz çook sevinirim

kaplumbağa olabilir...minder deyince ilk o geldi aklıma yada güneş...elimde örnek yok ben de yapmadım henüz ...ilk sayfadakiler de çok güzeller ellerinize sağlık

harikalarr...

Ellerinize sağlık teşekkürler...

merabalar ben yeni üyeniz değişik notalarıyla beraber okul öncesi şarkıları arıyorum temin edebilecek arkadaşlarda rica edebilirmiyim:)))

arkadaşlar çok acil dolgu oyuncak örneği lazım lütfen yardım edin

ben de çilek minder yapcam nasıl yapabilirm

mrb minderin yapılışını ve malzemelerini yazarsanız sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri