Mİllİ eĞİtİm bakani onayli usulsÜz atamalar!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 17:55

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Aylardır Sendika olarak Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanının bizzat gerçekleştirdiği usulsüz atamaların iptal edilmesi ve bu usulsüz atamalar sebebi ile mağdur edilen eğitim çalışanlarının haklarını alabilmeleri adına elimizden gelen bütün gayreti gösteriyor ve sesimizi yükselterek herkesin yaşanan haksızlıkları görmesini istiyoruz.

Sendikamıza gün geçmiyor ki bir usulsüz atama haberi daha gelmesin… Almış olduğumuz duyumlar, gördüğümüz atama sebebi “bakan onayı” olan atama kararnameleri bizleri hayrete düşürüyor. Bunların önüne geçebilmek için resmi yazışmalarımız ve yargıda da hukuk mücadelesini devam ettiriyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı Cumhuriyet tarihimizin en kötü yönetim örneklerinden birini göstererek maalesef tarihe geçmiştir. Onlarca insan gerek Okul-Kurum Müdürü, Müdür Yardımcısı, şube müdürü atamalarında duyuru, yargıdan dönmeyecek Yönetmelik ve mevcut Yönetmelik doğrultusunda atama beklerken Bakanlık ve bizzat Sayın Bakan istediği kişiyi istediği yere ve atamaya devam etmektedir. Devletin baki, devleti yönetenlerin ise geçici olduğunu Sayın Bakan’ın hatırlaması ve bunu aklından hiç çıkarmaması gerekmektedir. Aksi takdirde ülkemiz karanlığa doğru sürüklenecektir. Bunun da sorumlusu başta Milli Eğitim Bakanı olmak üzere bu ülkenin yönetimine talip olan siyasi irade olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı; Okul –Kurum Müdürü, Müdür Yardımcısı, şube müdürü atamaları, açıktan ve kurumlar arası atamalarda onlarca kişiyi dilediği şekilde yerleştirmiş ve hiçbir surette kariyer ve liyakat ilkelerini gözetmemiştir. 657 sayılı Yasanın 76. maddesinin arkasına sığınarak ve bu maddeyi dilediği gibi yorumlayarak hukuk devleti olma gereklerini hiçe saymıştır. Gerçekleştirilen atamalar hukuk dışıdır ve eğitim çalışanlarının tamamına, eğitime saygısızlıktır. Anayasa, yasalar yok sayılmıştır. Resmen hukuk çiğnenmiştir.

Usulsüz yapılan atamaların peşini bırakmayacağımız. Eğitim çalışanlarından feryatlar yükselmeye başlamıştır. Çok sayıda eğitim çalışanı sendikamıza bizzat gelerek, telefonla arayarak haksızlığa karşı tepki göstermemizi istemişlerdir. Eğitim çalışanları “Bu bana,okulumda görev yapanlara velhasıl tüm eğitim çalışanlarına saygısızlıktır” haksızlıklara karşı tek tepki gösteren yer olarak Türk Eğitim Sen’i arıyoruz. Ne olursunuz, yapılan haksız atamaların peşini bırakmayın, okullarda büyük huzursuzluklar yaşanmaya başladı, bu ülkenin yönetenler bunları görmüyor mu, Savcılar, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, sendikalar nerede, eğitim çalışanları kamplara bölünmek isteniyor, Lütfen… Lütfen sizlerden bu konuda girişimlerinizi bekliyoruz” diyen binlerce çalışandan telefonlar aldık. Telefon eden eğitim çalışanları sendikalarını da söylerken, sendikamız mensupları, sendikasız olanlar ve başka sendika üyesi olanlar tarafından sendikamız aranmıştır. Türk Eğitim Sen olarak eğitim yöneticiliğinde kayırmacılığa karşıyız, kişilerin görüşlerine göre değerlendirilmesine karşıyız. Yönetici atama da ölçü liyakattir, kariyerdir. Bakanlığa ve Sayın Bakan’a da yapmaları gerekenler hususunda çağrılarımızı yineliyoruz: “ Yapılan usulsüz atamaları durdurun! Yapılanları iptal edin! “

USULSÜZ ATAMA LİSTESİ (1)

(Okul-Kurum Müdürü ve Müdür Yardımcısı Atamaları)

İLLER
76. Maddeye Göre Ataması Yapılanlar

ADI SOYADI
Eski Görev Yeri/Görevi
Yeni Görev Yeri/Görevi

ANKARA Bahri YILDIZBAŞ
Çankaya Gülen Muharrem Pakoğlu İ.Ö.O’na müdür
İZMİR Hasan Basri KARAOĞLU
Buca Gazi İ.Ö.O Müdür İzmir Anadolu Lisesi
Müdür
NEVŞEHİR
Mustafa ÇAVUŞ
A. Baran Numanoğlu İ:Ö:O /Müdür Yardımcısı
Ürgüp Tesan Anadolu Öğretmen Lisesi /Müdür Yardımcısı
İZMİR
Pervin TÖRE
İzmir Namık Kemal Lisesi/Müdür Yardımcısı
İzmir Anadolu Kız Meslek Lisesi/ Müdür Yardımcısı
KAYSERİ
Muhammet KARADURAN
Kocasinan M.Germirli İmam Hatip Lisesi/Müdür Adana İmam Hatıp Lisesi/Müdür

MANİSA
Tahsin BOZKURT
Turgutlu İmam Hatip Lisesi/Müdür Yardımcısı
Turgutlu Halil Kale Fen Lisasi/Müdür

KIRIKKALE
Atilla Necdet AYDIN
Kırıkkale Merkez Öğretmen Evi Akşam Sanat Okulu/Müdür Vekaleten Kırıkkale Merkez Öğretmen Evi Akşam Sanat Okulu/Müdür

ANKARA
Mehmet ŞAHİNBAŞ
Pursaklar Akyıldız Anadolu Lisesi/Müdür Yardımcısı Pursaklar Akyıldız Anadolu Lisesi/Müdür

İSTANBUL
Ayşe EROL

İstanbul Sabancı Öğretmen Evi/ Müdür
VAN
Fehim ALTUN
Erciş İmam Hatip Lisesi /Öğretmen Erciş Anadolu Lisesi/Müdür
SİNOP
Metin ŞEKER
Sinop Anadolu Teknik Endüsti Lisesi /Müdür Yardımcısı Sinop Öğretmen Evi /Müdür

TRABZON
Adnan ÇAKIROĞLU
Trabzon Merkez Çağlayan Adnan Menderes Lisesi/Müdür
Trabzon Merkez Kanuni Anadolu Lisesi/Müdür

AKSARAY
Mustafa NARİN
Aksaray Şehit Ali Er Anadolu Lisesi/Müdür Yardımcısı Aksaray Yunus Emre Lisesi/Müdür

BİTLİS
İhsan AYKUT
Bitlis Tatvan Zeki Ergezen İ.Ö.O /Müdür Yardımcısı Tatvan Öğretmen Evi /Müdür

İZMİR
Fehmi YILMAZ
Hoca Ahmet Yesesvi Lisesi/Müdür Yardımcısı
Buca Fatma Saygın Anadolu Lisesi /Müdür
ANTALYA
Osman MUSARA
Antalya Güvenlik İ:Ö:O/Müdür Yandımcısı
Antalya Aksu Anadolu Lisesi/Müdür

ANKARA
İsmail AKBIYIK
Sincan 100. Yıl İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı
Çankaya Yasemin Karakaya İ.Ö.O/Müdür Vekili

ANTALYA Bekir DURMAZ
Antalya Serik Endüstri Meslek Lisesi/Müdür Yardımcısı Antalya Serik Endüstri Meslek Lisesi/Müdür
ANTALYA Kadriye İlkay GÜNAY Antalya Kepez İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi/Müdür Yardımcısı Antalya Kepez İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi/Müdür
ANKARA Şerafettin FİDENAY
Çankaya Gazi Osman Paşa İ.Ö.O/Müdür Nejla İnan İpekçi İ.Ö.O/Müdür
ELAZIĞ Fikret ERTAN
Muharrem Göktayoğlu Lisesi/Müdür Ahmet Kabaklı Anadolu Öğretmen Lisesi/Müdür
MANİSA Cezayir AKDİLEKLİ Hafza Sultan İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Manisa Öğretmen Evi /Müdür
İSTANBUL Murat Mücahit YENTÜR
Fatih Ahmet Rasim Lisesi/Müdür Yardımcısı Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi/Müdür
MERSİN Yusuf DUMAN
Mersin Hizmetiçi Eğitim Merkezi/ Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü/Müdür
MERSİN Halit ÇOBAN
Mersin Şevket Pozcu Lisesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü/Müdür Yardımcısı
MERSİN Zeki MÜTİŞ
Mersin Atatürk Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü/Müdür Yardımcısı
MERSİN Şükrü ALÇIN
Mersin Necatibey İ.Ö.O Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü/Müdür Yardımcısı
VAN Şükrüllah YAVUZER
Van Merkez Öğretmen Evi /Müdür Yardımcısı
ANKARA Mustafa ÜNAL
Ankara Pursaklar Dedekorkut Lisesi/Müdür Yardımcısı Ankara Pursaklar Dedekorkut Lisesi/Müdür
ERZURUM Erdal KORKMAZ Erzurum Sabancı İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Erzurum Hizmet İçi Eğitim Merkezi/Müdür
ERZURUM Mahmut AĞIRMAN Çiftlik Ş. Bülent Karataş İ.ÖO/Öğretmen Hizmet İçi Eğitim Merkezi /Müdür Yardımcısı
ERZURUM Müdahir BAYRAK İmam Hatip Lisesi/Öğretmen Hizmetiçi Eğitim Merkezi/Müdür Yardımcısı
ERZURUM Önder ÖZ
Yakutiye İmam Hatip Lisesi/ Hizmetiçi Eğitim Merkezi/Müdür Yardımcısı
MUĞLA Mehmet Şinasi ÇÖVÜT
Muğla Köyceğiz Atatürk İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Muğla Köyceğiz Anadolu Lisesi/Müdür
VAN Kurban ÖZDAŞ
Van Hizmet İçi Eğitim Merkezi/Müdür Yardımcısı
VAN Nusret AYDIN
VAN Mehmet Nuri BEKİROĞLU
ADANA İbrahim ŞAHİN
Yüreğir Ticaret Borsası İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Sarıçam Sevim Tekin Lisesi/Müdür
ANKARA Vural ÇAKIR Ankara MEM İl Emri/Öğretmen Uluğbey Anadolu Lisesi/Müdür
UŞAK Sezai BULACAK
Uşak Anadolu Lisesi/Müdür Baş Yardımcısı Uşak Anadolu Lisesi/Müdür
UŞAK Mehmet GERİK Bilim Sanat Merkezi/Müdür Yardımcısı Abdülkadir Kılavuz Anadolu Öğretmen Lisesi/ Müdür
MANİSA Ahmet GEDİK Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi/Müdür Yardımcısı Selendi Anadolu Öğretmen Lisesi/Müdür
MANİSA Ömer ÖZBEK Demirci Sağlık Meslek Lisesi/Öğretmen Demirci Sağlık Meslek Lisesi/Müdür
MANİSA Halil CAN Soma Anadolu Lisesi/Öğretmen Soma Anadolu Lisesi/Müdür
MANİSA Erdoğan KILINÇ Kırkağaç Cumhuriyet Rıza N.Dolmanİ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Kırkağaç H.İsmail Dereköy Anadolu Lisesi/Müdür
MANİSA Sami GÜNNÜ Akhisar Sağlık Meslek Lisesi/Öğretmen Akhisar Sağlık Meslek Lisesi/Müdür
MANİSA Zeki AKGÜL Akhisar Anadolu Lisesi/Müdür Başyardımcısı Akhisar Anadolu Lisesi/Müdür
MANİSA Mustafa ÖRNEK Merkez Dr. Ömer Faruk Meriç İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Merkez 85. Yıl Ç.P.Lisesi/Müdür
MANİSA Ayhan ÇİLELİ Merkez Mesleki Eğitim Merkezi/Müdür Başyardımcısı Merkez METEM /Müdür
MANİSA Cezayir BİLEKLİ Merkez Taytanlı İlhan İ.Ö.O/Öğretmen Merkez Öğretmen Evi / A.S.O Müdür
ESKİŞEHİR Fehmi GÖKMEN Kılıçoğlu Anadolu Lisesi/Müdür Yardımcısı Cemal Mümtaz Anadolu Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Ali İhsan BAYRAKTAR Kılıçoğlu Anadolu Lisesi/Müdür Yardımcısı Fatih Fen Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Halil GÖRESİNE Eskişehir Öğretmen Evi /Müdür
ESKİŞEHİR İsmail SAVTEKİN Yunus Emre End. Mes. Lisesi/Müdür Yardımcısı Yunus Emre End. Mes. Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Berkan ONGAN Milli Zafer İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Eskişehir Spor Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Mustafa ÖZCAN Eskişehir İl Milli Eğitim/Şube Müdür Vekili Eskişehir Sosyal Bilimler Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Kerim ERZİNCANLI Eskişehir İl Milli Eğitim/Şube Müdür Vekili Türk Telekom And. Meslek Lisesi/Müdür
ESKİŞEHİR Hüseyin DUMAN Ticaret Borsası Lisesi/Müdür Yardımcısı Yunus Emre And.Meslek Lisesi/Müdür
İSTANBUL Vedat KARABAYIR Çatalca And. İHL /Öğretmen Fatih İstanbul And. Lis/Müdür
İSTANBUL Serdar KARATAŞ Beşiktaş M. Ali Büyükhanlı Tic. Mes. Lis/Müdür Yardımcısı Fatih Sultanahmet Suphi Paşa Tic. Mes. Lis/Müdür
İSTANBUL Ulviye BAYAR Ümraniye Kız Meslek Lisesi/Müdür Başyardımcısı Ümraniye Kız Meslek Lisesi/Müdür
İSTANBUL Hacı Ali KORKMAZ Fatih Çapa Atatürk İ.Ö.O/Öğretmen Beşiktaş İ.Ö.O/Müdür
İSTANBUL Güner TUHAN Beyoğlu İTO Terzilik Mes. Lisesi/ Müdür Yardımcısı Beyoğlu İTO Terzilik Mes. Lisesi/ Müdür
İSTANBUL Bahattin AYTAŞ Sağcılar Evren İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Bağcılar Mahmutbey İ.Ö.O/Müdür
İSTANBUL Adnan ÇAŞKURLU Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner And.Lisesi/Müdür Yardımcısı Güngören Ergün Öner-Mehmet Öner And.Lisesi/Müdür
İSTANBUL Faruk UMAÇ Bayrampaşa Nail Reşit İ.Ö.O/Öğretmen Başakşehir Halk Eğitim Merkezi/ Müdür
İSTANBUL Mustafa YILMAZB Bayrampaşa İnönü EML/Vekil Müdür Yardımcısı Bağcılar EML/Müdür
İSTANBUL İsmail CAN Şehremini Anadolu Lisesi/Müdür Başyardımcısı Şehremini Anadolu Lisesi/Müdür
İSTANBUL Zeki Baki UZUN Eyüp Ortakçılar Lisesi/Müdür Başyardımcısı Fatih Semiha Ayverdi And. Lisesi/Müdür
İSTANBUL Abdülaziz YENİYOL Fatih Vedide Baha Pars İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Fatih Pertevniyal Lisesi/Müdür
İSTANBUL Yılmaz ARSLAN Güngören Gençosman İMKB Tic. Mes.Lisesi/Müdür Yardımcısı Bakırköy Yeşilköy And.Lisesi/Müdür
BARTIN Alptekin YILMAZ Kumluca ÇPL /Müdür Yardımcısı Fen Lisesi/Müdür
BARTIN Özcan ÇELİK Geriş B.S.İ.Ö.O Bilim Sanat Merkezi /Müdür Yardımcısı
AĞRI Ahmet YÜRÜK İMKB Gazi İ.Ö.O/Öğretmen Ağrı Merkez Öğretmen Evi/Müdür
ORDU Süleyman AKSU Ordu Lisesi/Müdür Başyardımcısı Ordu Lisesi /Müdürü
ORDU Muzaffer KESİK Başöğretmen Anadolu Lisesi/Müdür Yardımcısı Başöğretmen Anadolu Lisesi/Müdür
AKSARAY Ahmet ANAS Kamber Demir Lisesi/Müdür Yardımcısı Şehit Ali Er Anadolu Lisesi/Müdür
AKSARAY Abdülkadir SÜMBÜL Helvadere Kasabası Lisesi/Müdür Aksaray Fen Lisesi/Müdür
AKSARAY Mahmut ARSLAN Cumhuriyet İ.Ö.O/Öğretmen Hizmet İçi Eğitim/Müdür Başyardımcısı

USULSÜZ ATAMALAR(2)

(İlk Atama)

ADI SOYADI
ATANDIĞI OKUL/KURUM
ATAMA KARARNAME TARİHİ
BRANŞ
KPSS PUANI

Beytullah YAĞIZ Van Saray Lisesi Matematik 57.172

USULSÜL ATAMALAR(3)

(KURUMLAR ARASI ATAMALAR)

ADI SOYADI
ÖNCEKİ GÖREV YERİ
BRANŞ
ATAMA KARARNAME TARİHİ
ATANDIĞI OKUL/KURUM

Lale Kahraman Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmeni
Van Kahraman Çocuklar Kız YİBO

Nuran YAVUZ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Sınıf Öğretmeni
Van Kahraman Çocuklar Kız YİBO

Resul ADANAŞ Yüzüncü Yıl Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığ Fen Bilgisi
Van Milli Eğitim Müdürlüğü
Zülküf DEMİRTAŞ İzmir Buca Nüfus Müdürlüğü Tarih Öğretmeni
Karaman Ermenek Kazancı Lisesi

USULSÜZ ATAMALAR(4)

(AÇIKTAN ATAMA)

ADI SOYADI
BRANŞ
ATAMA KARARNAME TARİHİ
ATANDIĞI OKUL/KURUM

Cengiz ÖZER Model
10/11/2008
Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü

Vahap Çınar
Tarih
06/03/2009
Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi
Deniz ÜSTÜNÇELİK Fizik 06/03/2009
Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi

USULSÜZ ATAMA LİSTESİ (5)

(İl İlçe Şube Müdürü/Müdür Yardımcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atamaları)

İLLER

ADI SOYADI
Eski Görev Yeri/Görevi
Yeni Görev Yeri/Görevi

ADANA
Kazım BARAN
Yüreğir Doğankent Celil Çavuşoğlu İ.Ö.O /Müdürü Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü

ADANA
Mustafa Kemal ARAS
Seyhan Cafer Recai Gizer İ.Ö.O /Müdür
Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü
ADANA
Yunus GÜNGÖR
Sarıçam Kürkçüler İ.Ö.O /Müdür
Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdür
ADANA
Abdulcelil TURGUT
Sarıçam Mustafalar İ.Ö.O /Müdürü
Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü

ADANA
Murat AKGÜL Yeşiloba Metal İşleri/ Müdürü
il Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü

ADANA
Üzeyir ÖZDOĞAN
Barbaros İ.Ö.O/ Müdür Yardımcısı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü

ADANA
Ömer YILMAZ
Mardin Derik ilçe MEM /Şube Müdürü
Karataş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü

ADANA
Halil KILIÇ
İnkılap İ.Ö.O/ Sınıf Öğretmeni
Seyhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Geçici Şube Müdürü

ADANA
Fahrettin GÜLER
Ramazan Atıl Lisesi/ Müdür Yardımcısı
Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Geçici Şube Müdürü

ADANA
İlkem KARAASLAN
Meryem Mehmet Kayhan İ.Ö.O/ Müdür Yardımcısı
Karataş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Geçici Şube Müdürü

ADANA
Celal AKDEMİR
İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü
Seyhan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Geçici Şube Müdürü

AMASYA
Celalettin KAPUSUZ
Batman İli Sason İlçe MilliEğitim/ Şube Müdürü AmasyaMilli Eğitim Müdürlüğü/ Geçici Şube Müdürü

AMASYA
Osman AKBAŞ Merkez Fatih İ.Ö.O/ Kurucu Müdür
Amasya Milli Eğitim / Müdürü Yardımcısı

MERSİN
Mustafa DURAN Bilecik Söğüt 700. Yıl Anadolu Teknik Lise/
Mersin İli Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü
AMASYA
Abdullah KODEK Amasya Merkez Plevne İ.Ö.O/ Öğretmen AmasyaMilli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü

AMASYA
Mustafa ACAR
Gümühacıköy İ.Ö.O/ Müdür
Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Şube Müdürü
ERZURUM
Ahmet EREN Nene Hatun Kız Meslek Lisesi/Öğretmen
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM Erdoğan CEYLAN Erzurum Kazım Karabekir ndüstri Meslek Lisesi/öğretmen Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Bayram KARAPINAR Erzurum Nihat Kitapçı İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM Murat ŞAHİN
Erzurum Aziziye Halk Eğitim Merkezi/Müdür Yardımcısı
Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Osman Nuri AYDIN
Erzurum Aziziye Yavuz Sultan YİBO/Öğretmen
Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM Lütfü DÜZ
Erzurum İmam Hatip Lisesi/Öğretmen Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Harun ÇİNİCİ Erzurum İşitme Engelliler İ.Ö.O/Müdür Yardımcısı
Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Akın OKTAY Erzurum Şenkaya Hüseyin Köycü İ.Ö.O/Öğretmen Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Halil KARAPINAR Erzurum 3 Temmuz Lisesi/Müdür
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Hatem DURSUN Erzurum Kayakyolu İ.Ö.O/Müdür Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Sinan TAŞ Erzurum Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Faik KAYMAZ Erzurum Karayazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
Erzurum Plandöken İlçe Milli Eğitim
Müdürlüğü/Şube Müdürü
ERZURUM
Resul BİLİCİ Erzurum Palandöken İ.Ö.O/Müdür
Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN Kamil DURDU Mersin Mustafa Kemal İ.Ö.O/ Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Nedim ŞAHİN Mersin Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/ Mersin Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Ömer Faruk ÇETİNKAYA Mersin Necatibey İ.Ö.O/ Mersin Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Güven KARABULUT Mersin Toroslar İ.Ö.O Mersin Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Nurettin CAN Mersin Abdullah Günaydın İ.Ö.O/ Mersin Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Aziz DEMİR Mersin Mut ÇPL/ Mersin Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Ömer Faruk BİLGİN Mersin Mezitli Dr. Hakan Kundak İ.Ö.O/
Mersin Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
MERSİN
Cafer AKBULUT Ağrı Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/
Mersin Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
NEVŞEHİR
İbrahim ÇELEBİ Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Kuyulutatlar İ.Ö.O/Müdür Nevşehir İli Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü-Geçici
NEVŞEHİR
Osman BALAK Nevşehir Merkeze Bağlı Çardak İ.Ö.O/ Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü/Şube Müdürü
NEVŞEHİR
Mustafa KARATEKİN Avanos Cumhuriyet İ.Ö.O/
Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Müdür-Görevlendirme
NEVŞEHİR
Mehmet KIRATLI Nevşehir Avanos İlçesi Alaattin İ.Ö.O/Müdür
Nevşehir İli Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü/Müdür-Görevlendirme

Teşekkürler canım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri