Mezunlar Buraya:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilekselek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilekselek
Teoman şarkılarından birinde şöyle diyor "Nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor..." Hiç geçmeyecek gibi görünen uzun zor günler bizim için geride kaldı. Mezun oluyoruz. Mezun olan arkadaşlarımızla burdan yazışalım isterim, nerdeler ne yapıyorlar. Buyrun bakalım:)

dileğim yaa evet geçti gitti 4 koca yıl ama sanki dün gibi.. Hala afyon dayım ben yaa kpss yi bekliyoruz. Umudum yok ama hayırlısı neyse öyle olsun bakalım.

Artik BayraĞi Bİze Devretttİnİz ArkadaŞlar Yenİ Meslek Hayatinizda BaŞarilar.bİr GÜn Bİz De Çekİp GİdeceĞİz Buralardan...
GÖrÜŞmek Üzere

ama hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar üzülerek gideceksiniz...çok özleyeceksiniz doya doya tadını çıkarın afyonun...

Evet Öyle Seval .senİnle HİÇ GÖrÜŞemeden Ayrildik.zonguldakliyiz Ama HİÇ GÖrÜŞemedİk.kpss Ne Oldu.Şİmdİ Nerelerdesİn

Evet Öyle Seval .senİnle HİÇ GÖrÜŞemeden Ayrildik.zonguldakliyiz Ama HİÇ GÖrÜŞemedİk.kpss Ne Oldu.Şİmdİ Nerelerdesİn

canım kpss olmadı şuanda zong tayım iş arıyorum:( inş görüşürüz bi şekilde canım

seval hocam slmlar ben sizi gördüm bikaç kez aynı ünvden mezunuz

Selam arkadaşlar. Bende afyon okul öncesinden 2009 mezunuyum. Sanırım tanıdık bir kişi yok. evet öğrencilik güzzeldi. Şimdi hayat daha ağır. Herkeze kolay gelsin.başarılarınız devamını diliyorum

2012 mezunuyum. şu an antalya demre de görev yapıyorum. öğrencilik çok güzeldi. üniversitemi ve hocalarımı çok özledim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri