Meslektaşımız ve Forum Üyemiz Özlem Özden'e Allahtan Rahmet Diliyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mustafadime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mustafadime
12.07.2010
Ana okulu öğretmeni Özlem Özden, 2 yıl birlikte yaşadığı sevgilisi O.K. yaklaşık 1 yıl önce terk edip, Kahramanmaraş'ta sözleşmeli öğretmenlik yapmaya başladı. Okullar kapandıktan sonra yaz tatili için memleketine dönüp ailesiyle birlikte kalan Özlem Özden, bugün kız kardeşi 20 yaşındaki Ö.Özden'le birlikte kendine ev aramaya çıktı.

İki kardeş, TOKİ'de bulunan satılık dairelere baktıktan sonra evlerine dönmek üzere yürürken, önleri O.K.tarafından kesildi. O.K., Özlem Özden'e yeniden biraraya gelmek istediğini söyledi. Genç kadın bunau kabul etmezken, aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirlenip otomobilinden av tüfeğini alan O.K., Özden'in başına ateş açtı. Kardeşi Ö. gözü önünde kanlar içinde yere yığılan Özlem Özden, olay yerinde yaşamını yitirdi. Karakuzu, daha sonra av tüfeğini boğazına dayararak ateşledi. Ağır yaralanan O.K. ile ablasının öldürülmesine şahit olup sinir krizi geçiren Ö., ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. O.K., burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Özlem Özden'in cesedi de otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Allah rahmet eylesin. Çok ama çok acı gerçekten. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin. bir günde 2 acı haber :( bu bölümü hiç sevmedim

allah kahretsin ya bu nasıl bi dünya nasıl bi yaşam ve nasıl bi sevgi bunu yapan insan olmaz alah binlerce kere kahretsin osman karakuzu cenet yüzü görme inşallah sen sokakta saklambaş oynarken ben özlemin saçının teline zarar gelir diye uyku uyuyamazdım 1.5 yıl birlikte geçirdim lan ben onunla elimi eline sürmedim değmedim 5 yıl oldu hala unutamamıştım 1 ay önec babamı kaybettim o bukadar koymadı bana sen hangi vicdanla hangi cesartele canına kıyarsın hiçmi allah korkusu yoktu sende alahj bin türlü belanı varsin onunda bi ailesi var 26 yaşıana getirmek kolaymı lan sen bi anda 26 seneyi harcıyosun olum belki sana bişey yapamam ama biliki ölürüm cehenemin dibindede olsan gelip yakana yapışacam ne yaptın erkekmi odunu kanıtladın hah pamuk tıkadılar yoladılar işte bu kadar zavalıymışsın be çok aptal bi damım ya daha önce neden aramadımn neden sormadım ya belki çıksaydım karşısına hala yaşıyor olurdu özlem mekanın cennet olsun yakınlarınında başı sağ olsun ben seni bu şekilde bulmak için bırakmamışstım

Allah rahmet eylesİn mekani cennet olsun ...aİlesİne sabirlar versİn.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri