Meslektaşımız ve Forum Üyemiz Derya Çakır'a Allah'tan Rahmet Diliyoruz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vusl@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
ezelinur23.blogcu.com
@vusl@t
evimin çok yakınındaki bir okulda oldu bu olay Allah rahmet eylesin çok üzüldüm...hem hocamız adına hemde çocuklar adına...olacak iş değil...

Bağcılar'da bir ilköğretim okulunun müdür yardımcısı okul binasında ana sınıfı öğretmeni Derya Çakır'a (25) önce kurşun yağdırdı sonra yere düşen öğretme üst üste bıçak darbeleri indirdi. Talihsiz öğretmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ekrem S. (33), henüz belirlenemeyen nedenle okul binasında ana sınıfı öğretmeni Derya Çakır'a (25) tabancayla ateş etti. Olayda yaralanan Çakır'ın ölmediğini gören Ekrem S, daha sonra yerde yatan kadın öğretmenin yanına giderek bıçak darbeleri vurdu.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Müdür yardımcısı Ekrem S. ise polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, olayla ilgili inceleme başlattıklarını bildirdi.

çok üzüldüm çok

Bağcılar'da bir ilköğretim okulunun müdür yardımcısı okul binasında ana sınıfı öğretmeni Derya Çakır'a (25) önce kurşun yağdırdı sonra yere düşen öğretme üst üste bıçak darbeleri indirdi. Talihsiz öğretmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ekrem S. (33), henüz belirlenemeyen nedenle okul binasında ana sınıfı öğretmeni Derya Çakır'a (25) tabancayla ateş etti. Olayda yaralanan Çakır'ın ölmediğini gören Ekrem S, daha sonra yerde yatan kadın öğretmenin yanına giderek bıçak darbeleri vurdu.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Müdür yardımcısı Ekrem S. ise polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, olayla ilgili inceleme başlattıklarını bildirdi.

Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin...

Allahtan rahmet diliyorum...

bu isanbulda ölen meslektaşımız değilmi çok üzücü bi olay Allah rahmet eylesin

Allahım rahmetini esirgemesin , mekanı cennet olsun... Allah bizi psikopatlardan korusun...

Derya Öğretmenim seni daha önce hiç görmedim, tanımadım. keşke böyle bir olayla tanımasaydık seni, keşke gözlerimizde hüzünle akan bir yaş olmasaydın. eğitim ailesinin bir üyesini kaybetmenin burukluğu var içimde. bir meslektaşın olarak ardında neleri eksik bıraktığını çok iyi anlıyorum. bir öğretmenin fedakarlığını ancak bir öğretmen anlar diye düşünüyorum ama ne yazık ki seni aramızdan alan da bir öğretmen (utançla söylüyorum bunu). o rezil yaratıktan sadece senin değil minik öğrencilerinin, hayallerinin, fedakarlıklarının ve daha birçok şeyin hesabı sorulmalı. sen öğrencilerin için yeryüzünde bir melektin artık gökyüzünde bir meleksin. mekanın cennet olsun öğretmenim.

Arkadaşıma Allahtan rahmet, ailesine bol bol sabır dilerim.... Yattığı yer nur olsun...
öğretmenlik kutsal bir meslektir...
bu olayı bizlere yaşatan psikopatı da şiddetle ve esefle kınıyorum....
hak ettiği cezayı alması için Türk adaletine sonsuz güveniyorum...

Allah nur içinde yatırsın.

Allah rahmet eylesinnnn

Allah nur içinde yatırsın ...

çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin rabbim.insan ne diyeceğini bilemiyo,eğitimci bunu yaparsa toplumun düştüğü durumu artık düşünemiyorum,ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

Derya Öğretmenim seni daha önce hiç görmedim, tanımadım. keşke böyle bir olayla tanımasaydık seni, keşke gözlerimizde hüzünle akan bir yaş olmasaydın. eğitim ailesinin bir üyesini kaybetmenin burukluğu var içimde. bir meslektaşın olarak ardında neleri eksik bıraktığını çok iyi anlıyorum. bir öğretmenin fedakarlığını ancak bir öğretmen anlar diye düşünüyorum ama ne yazık ki seni aramızdan alan da bir öğretmen (utançla söylüyorum bunu). o rezil yaratıktan sadece senin değil minik öğrencilerinin, hayallerinin, fedakarlıklarının ve daha birçok şeyin hesabı sorulmalı. sen öğrencilerin için yeryüzünde bir melektin artık gökyüzünde bir meleksin. mekanın cennet olsun öğretmenim.

sevgili arkadasım saydam nutkum tutulmuş nasıl baş saglığı dileyeceğim kelimelere nasıl anlam yükleyeceğim derken senin yorumunu gördümm.. hislerimi tam anlamıyla anlatmışsınn... sonsuz teşekkürlerrr VE GÜZELLER GÜZELİ ÖĞRETMENİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM..RUHU ŞAD OLSUN,NUR İÇİNDE YATSIN...

çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin ailesinin başı sağ olsun bunu yapan cezasını bulsun =(

Allah nur içinde yatırsın.

Kabrİnde rahat uyusun mekani cennet olsun allahim sen onu Şehİtlerİmİzden say yarabbİm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri