Mesleki Gelişim Dersindeki Yanlışlıklar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cigdos
Arkadaşlar bu kitap bize nasıl ders kitabı diye verilmiş anlamıyorum.Kitabın hepsine hakim değilim şu an ama forumdaki arkadaşlarında yazdığına göre çok fazla yanlışlıklar var bu kitapta.

Mesela 2.üniteden değerlendirme sorularından 5.ve 8. soruları yanlış! Konuları öğrendikçe buraya yanlışlıkları ekleyeceğim. Lütfen sizlerde ekleyin,takip edin ki aöf de bu konuda açıklama yapsın! Mail atalım aöf e ve bu kitabı baştan sona incelesinler. Bizleri mağdur ettiler resmen. Birkaç örnek daha lazım inceleyin ve ekleyin arkadaşlar.

Bu lanet ders bir yılıma mal oldu. Bunları gördükçe pisi pisine kaldığımızı düşünüyorum...

Haklısın canım. Valla adam akıllı kaynak vermiyolar sonrada o kadar kişiyi bırakıyorlar. Ki sınav sorularında da yanlış olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Lütfen bakın arkadaşlar bunları tespit edelim ve de aöf kitabı incelesin. Ynlışlıklar düzeltilsin. Ama kimse yazmıyor :((

HERKESE kolay gelsin Allah yardımcınız olsun

ay hele şükür biri yazdı sonunda. sağol hocam :))

arkadaslar ben 4. sınıftayım 4 yıldır mutlaka bır dersın kıtabında sorunlar oldu zaten kendı basımıza derslerı basarmaya calısıyoruz bırde boyle zorluklar oluyor hepimize kolay gelsın

teşekkürler mufi. malesefki öyle.dediğin gibi her sene böyle oluyor. ama bu kez bir yılıma mal oldu :(

evet sinemcim yaa malesef kimse yazmıyor. bi ikimiz kalmışız anlaşılan :)))

valla bende anlam veremiyorum bu sessizliğe. bu arada ben bir yanlışık daha buldum. 3. ünite 7.soru. bu ne yaa bu kitabı al sobada cayır cayır yak ssaassrrre

Geç farkettim başlığı, haklısınız arkadaşlar ayrıca 2. ünite 9. soru da yanlış sanırım
hangileri doğrudur değil de hangileri yanlış olacak
olmalı

Adamların kendi hataları sonucu sınıf tekrarı yapıyoruz...
ne denilirki böylesine

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri