Merhaba Ben Çanakkale Ezine de Meslek Lisesinde Görev Yapıyorum

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mehmet-muberra
aramıza hoşgeldiniz öğretmenim..

Aramıza hoşgeldiniz:)

hoş geldiniz..

ailemizee hoşgeldinizzzz...

aramıza hoşgeldiniz... ben bayburtta çalışıyorum. çkale ezine 75. yıl iöo anasınıfında çalışmıştım. çok özlüyorum oraları.. değerini bil ....

yamang ne zaman çalıştın benim de bu yıl son senem aslen de çanakkaleliyim

2003 eylül, ekim, kasım aylarında usta öğretici olarak çalıştım. daha sonra atamam yapıldı van'da göreve başladım. bende aslen çanakkaleliyim. üniversiteyide çkalede okudum 2003 (iö)mezunuyum...ya sen?

ben de aslen çanakkaleliyim ılk atamam çanakkale ezineye oldu 2003 ısparta mezunuyum görüşmeye devem edersek sevinirim.

teşekkür ederim filizay

tabiki görüşürsek bende memnun olurum. şuanda ezinede çalışan yakın bir arkadaşım var. adı aslı. okulun adını hatırlamıyorum ama OLCA adlı arkadaşın yerine geldi..belki tanıyorsundur...

ciddi misin aslı benim de en yakın arkadaşım daha liseden arkadaşız aslıyla ne güzel tesadüf.

bende lisede aslıyla aynı okuldaydım. ibrahim bodur lisesinden mezun oldum...ama EA sınıfındaydım ben....

sanırım birbirimizi uzaktanda olsa tanıyoruzdur.... aslıya benden çok slm. çanakkalenin tadını çıkarın bakalım, ben uzaklarda özlemekle yetiniyorum oraları....

aramıza hoşgeldiniz

yamang sölerim selamını belkide tanışıyoruzdurr ben 93 ibrahim bodur süper lise mezunuyum.çanakkale benim herşeyim hiç ayrılmak istemiyorum

hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.bu arada görev yeri değişikliği yaptım.zorunlu hizmet yerim belli oldu.yine çanakkale yenice çok mutluyum paylaşmak istedim

hoşgeldiniz,yeni görev yeriniz de hayırlı olsun.

SAĞ OL TURKUAZ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri