meraklı kuş (resimli anlatım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yasemin ORDU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 8:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yasemin ORDU
Merhaba!
, bu meraklı kuş nasıl yapılacağını göstereceğiz.

O bir çok soru sorar. O her zaman, ama bir cevap beklemek değildir, bu yüzden endişelenmeyin . O sadece sormak ve merak seviyor. Ayrıca bazı şeyler, özel bir nedeni yok sadece yol olduğunu anlıyor . gerekecektir :

• Bazı yaklaşık 10cm x 20cm, vücut parçaları hissettim.
  • Bazı farklı renkte, kendi ayakları ve gagası hissettim.
  • Sizin hissettim maç Konu.
  • Beyaz küçük bir bit hissettim.
  • Bir tüy.
  • Bir iki peni parçası. Iki peni tutmak Tamam emin olun, kuş içinde oluyor.
  • İki minik boncuk.
  • Makas.
  • Bir kalem.
  • Tutkal.
  • Bir iğne.
  • Birkaç pimleri.
  • Oh, ve bazı doldurma (resimde).

1. Adım.
Vücudun.
Hissettiği vücut parçası yarısı kullanmakla ilgili, ikiye katlayın ve katmanları bir araya pin.Vücut şekli yapmak için bu eğri çizgi açık tarafında kesin. Aynen benim gibi olmak zorunda değildir, sadece katlanmış tarafı kesmek yok emin olun.​

Pin tutun ve eşleştirme açık yüzü yukarı dikmek, iplik dikiş üzerine iki katına çıktı.Straight edge dikmek etmeyin, bu inç doldurma gider vücut, alt
ben ne yapıyorum, böylece mavi iplik kullanıyorum.

Dikiş düz çekilir önce iğne ile dikiş altında üst kısmında bir düğüm. Bunun gibi:

Doldurma tam vücut sayfalar. Oyuncak doldurma yoksa pamuk kullanabilirsiniz.

Vücudun alt kısmında kalan hissettim vücut parçası çizin. , Daha sonra hissedilir geri kalanı gerekir köşesinde çizin. Çizdiğiniz daire kesin.

Uymazsa bir süs, bir kapak gibi vücudun yuvarlak sonuna Pop.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi vücut için daire dikmek için Başlat
, tüm yol aşmanın iki peni parçanın içine itmek önce. Sonra boşluğu dikmek.

Adım 2
Özellikler.
renkli yarım hissettim gaga bir parça katlayın ve katmanları bir araya pin . Beaky biraz aşağıda benim gibi bir şekli kesip
herhangi bir belirli bir boyutu ya da şekli olmak zorunda değildir, ancak sizin gibi yapabilir, bu kuş. Gaga parçası olarak hissettim kat dikiş miktarını azaltır ve gaga üstündeki kıvrımlara görünüyor. Ben bir ya da iki dakika içinde ne anlama geldiğini göreceksiniz.

Gaga açık kenarlarında dikiş üzerinde diker, ama alt düz ucunu. Dolması ve kuş yüzü monte edilebilmesi için açık bırakın.

Gaga sayfalar. Beaky noktasına almak için bir kalem kullanmanız gerekebilir.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi, kuş yüz ucuna gagası açılır . Gaga parçası olarak gaga en güzel ve düzgün görünmesini sağlar hissettim kıvrım kullanarak nasıl görüyor musunuz?Dikişler genellikle alt
gaga güvenli hale getirmek için diğer tarafına kadar tüm yol gidiyor gaga ve yüz üzerinden dikmek . Yandan görünüm:

Arkadan görünüm:

Ve onlar çok öne çıkıyor, böylece dikiş küçük tutmaya çalışın. Bu şuna benzer olmalıdır:

O daha fazla özellik ihtiyaçlarını
iki kanadı, iki ayağı, iki beyaz göz çevrelerinde ve iki sarı göz çevrelerinde Kes. Kuş uygun olacağını düşünüyorum bu boyutu ne olursa olsun yapabilirsiniz. Uzun bir yol uçmak için kuş gibi düşünüyorum eğer ekstra büyük kanatları yapabilir. Onun yerine yürümek istiyorum eğer büyük ayak olun.
beyaz göz çevrelerinde sarı olanları biraz daha küçük olması gerekir.

Sarı göz çevrelerin ortasında bir delik kesin. Bunu yapmak için, yarım daire kat ve daire katlanmış tarafında küçük bir yarım daire şeklinde kesip.

Kanatlarında bazı tüylü yarıklar kesin.

Her beyaz göz dairenin ortasına bir boncuk diker.​

Tutkal beyaz kuşun iki tarafına göz çevrelerinde. Ona ekstra meraklı, tutkal bir beyaz göz daire görünmek istiyorsanız, diğer tarafta biri biraz daha aşağı düşük.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi boncuk peeps böylece beyaz olanları üzerinde sarı göz çevrelerinde Tutkal
üst köşesinde tutkal sadece bir nokta ile kanatları üzerinde Tutkal halen flep böylece.

Tutkal gibi vücudun alt tarafında bu ayakları:

Kuş başının üstünde dikiş arasında tüy Poke
düşebilir düşünüyorsanız tüy ucunda biraz tutkal koyabilirsiniz. Benimki olsa gerek yoktu.

Bitirdiniz!

arkadaşlar ceviride anlam düşüklügü olabilir ....bu kadar ceviri yapabildim...

paylaşım için teşekkürler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri