Memurlar.net Haberi Düzeltti.......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cvry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cvry
Memurlar.net M.E.Bakanı Nimet Çubukçu'nun 10000 atamanın tamamının kadrolu olacağı yönündeki haberini düzeltti...

Çubukçu: Bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacakBu hafta içinde en çok tepki gören açıklama, MEB'in basın açıklamasıydı. Bakanlık, Kasım ayında öğretmen alımı yapacağını belirtmiş olmasına rağmen, yaptığı açıklamada sadece "çalışmaların halen devam ettiğini" söylemiştir. Memurlar.net'in forumda yazışan öğretmen adayı üyeleri, bu hafta boyunca, hem MEB'i hem Maliye Bakanlığını hem de basın yayın kuruluşlarını, telefon ve mail yağmuruna tuttu. Tüm bu girişimler sonunda Bakan Çubukçu, Plan ve Bütçe Komisyonunda, bugün yaptığı açıklamada, 'Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz' dedi.
Memurlar.net'in notu: Bakan Çubukçu, komisyondaki açıklamasında, 2010 yılında 40 bin kadrolu öğretmen alımı planladıklarını ve şu an çalışan sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçiren tasarının Maliye Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığına gönderildiğini belirtti.
Şeklinde düzeltti....

yani kadrolu alım derken 2010 yılınımı kasttetmiş. anlamadım?

Daha önce yaptıkları haberde 10.000 kadrolu öğretmen alımı olacagı yönündeydi. bu haber yukarıdaki gibi değiştirmişler. Buda tamamının kadrolu olup olmayacağı yonunde kesin bir bilgi olmadığını gösterir

yani düzeltme yine olumlu şeyler söylüyo amaaaa memurlar net?

yanı sozlesmelılerı kadroya gecırecekse bu yenı atama mı olacak?

Aynen duruyor... Maalesef

Memurlar.net M.E.Bakanı Nimet Çubukçu'nun 10000 atamanın tamamının kadrolu olacağı yönündeki haberini düzeltti...

haberin üzerine tıklarsanız açılan sayfada yazdığını göreckesiniz.. kadrolu

haberin üzerine tıklarsanız açılan sayfada yazdığını göreckesiniz.. kadrolu

hocam günaydın.... ben bir şey sorucam size... söz. mi kadroya geçecek yoksa yeni mi öğrt. ler kadroya alınacak.... ya da ben 45 puanla ne sözleşmeliye ne de kadroluya hiç heveslenmeyeyim... en iyisi kpss kursuna mı gideyim? ne dersiniz?

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlığının bütçesiyle ilgili soruları yanıtlarken, “Kasım’da 10 bin, 2010 yılında ise 40 bin öğretmen ataması yapacağız. Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesini sağlayacak yasa tasarısını Maliye Bakanlığı’na gönderdik” diye konuştu.

[SIZE=+0][/SIZE]5 milyon okur yazar değil
hüseyin hocam buda hürriyet gazetesinin haberi

hüseyin hocam günaydın.... ben bir şey sorucam size... söz. mi kadroya geçecek yoksa yeni mi öğrt. ler kadroya alınacak.... ya da ben 45 puanla ne sözleşmeliye ne de kadroluya hiç heveslenmeyeyim... en iyisi kpss kursuna mı gideyim? ne dersiniz?

hüseyin hocam orda mısınız?

arkadaşım bu haberin kaynağının linkini verirmisin merak ettim .alımların hepsinin kadrolu olacağıyla lgili haberler dolaşırken kafalarda soru işareti oldu inş sözleşmeli alımı olur ama memrlar netin başka bir haberinde

Memurlar.Net (MEB, okullara hizmetli alımı için 10 bin kadro istedi) (hizmetli alımı ile ilgili haber)
de ise aynen aktarıyorum
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, önümüzdeki yıl 40 bin öğretmen ataması yapacaklarını söyledi. Sözleşmeli öğretmenliğe karşı olduğunu tekrarlayan Çubukçu, yeni atamaların tamamen kadrolu olacağını kaydetti.
Çubukçu, mevcut sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi için hazırladıkları kanun taslağını Maliye Bakanlığı'na gönderdikleri bilgisini verdi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin eleştiri ve sorularını cevaplayan Bakan Çubukçu, okullara 'hizmetli' alımı için de Maliye Bakanlığı'ndan 10 bin sözleşmeli kadro istediklerini belirtti.

şeklinde bir açıklama yapılmış .umarım herkesi boş yere heveslendirmemişsindir .

valla erkes bişey söylüyor kafam karıştı....bi cepten al öbür cebe koy yater ya...

arkadaş yanlış değerlendirmiş yada gözünden kaçmış ana sayfada yazmasa da haberin ayrıntısında kadrolu atanacak diyor.. yani değişen , düzeltilen bi şey yok

inşallah yeni alım olur hocam

Arkadaşlar ümitlenen veya hayal kırıklığına ugrayan grubun içinde bende varım. memurlar.net in haber başlığı ama haber içeriği değişti. Bunu kastetmiştim. Alımlarla ilgili herhalde bir hafta içinde açıklama olacaktır diye düşünüyorum. En iyisi bekleyip görmek.
Önceki haberde 10000 kadrolu alım yapılacak ifadesi vardı . Yeni habere göre 2009 kasım ataması yerine 2010 atamasından bahsedilmiş...

Arkadaşlar ümitlenen veya hayal kırıklığına ugrayan grubun içinde bende varım. memurlar.net in haber başlığı ama haber içeriği değişti. Bunu kastetmiştim. Alımlarla ilgili herhalde bir hafta içinde açıklama olacaktır diye düşünüyorum. En iyisi bekleyip görmek.
Önceki haberde 10000 kadrolu alım yapılacak ifadesi vardı . Yeni habere göre 2009 kasım ataması yerine 2010 atamasından bahsedilmiş...
Hüseyin hocanında dediği gibi bu işte bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri