Memur Olma Şansınızı Hesaplayın

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
2
@Dilara Yılmaz1
2012 KPSS'ye girenler memur adaylar mezun oldukları alan bazında sıralamalarını T.C. kimlik numarası ve şirfreleri ile öğrenebilecekler. Uygulamama ÖSYM'nin web sitesinden yapılan bir açıklama ile duyuruldu. Adayların tercihlerine yardımcı olma amacıyla geliştirilen uygulamada görüntülenen sayfalın belge niteliği taşımadığı da açıklamada yer aldı.

ÖSYM'nin web sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

22 Eylül 2012 tarihinde ön lisans düzeyinde, 23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde yapılan 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans Sınavına katılan adaylar, mezun oldukları program/alan bazında kendi sıralamalarını, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile girip, 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavını seçerek Program/Alan Bazında Sıralama sayfasından öğrenebileceklerdir.

Bu uygulama adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirilmiştir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Haber 7
Alıntıdır.

alanımda benden eşit veya yüksek 3 aday var. umarım bu sefer yerleşebilirim.

Hangi siteden baktınız hocam,linkini yollar mısınız ben de bakıyım...?

hocam bende göremedim linki paylaşsanız=) çok iyi olur

ben bulamadım acaba bu sene mezun olacağım için mi?

bana ait sayfa nasıl açılabilir ki hocam?
osym aday işlemlerine bakman yeterli.

sadece şifre ile giriş yaptım ve bir sürü secenek cıktı hangisini secip sıralamamı görebilirim???????????????

buldum nasıl yapıldığını aday işlemlerine giriyoruz oradan kpss ort ve önl sınavına giriyoruz sol taraftadi mavili yerde program alan bazında sıralama yazıyor oradan bölümü seçiyoruz inşallah önünüzde az kişi vardır ====)))))))))))

buldum nasıl yapıldığını aday işlemlerine giriyoruz oradan kpss ort ve önl sınavına giriyoruz sol taraftadi mavili yerde program alan bazında sıralama yazıyor oradan bölümü seçiyoruz inşallah önünüzde az kişi vardır ====)))))))))))
Söylediğiniz yerlere girdim tc mi ve şifremi yazdım.önlisans ort sınavını da seçtim tamam dedim,ama prıgram bazında sıralama diye bi yazı göremedim hocam:(??

Bi de orda bireysel başvuruyla ilgili bilgi var,bireysel başvuruya bastım ama sınav başvuru süresi bitmiştir diyor?

Tamam sonunda gördüm:)teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri