MEF 1999 Mezunu Yok Mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavinur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mavinur
99 ikinci öğretim Çocuk Gelişimi Öğr.mezunuyum. Samsun da KML de görev yapıyorum. Sitede bu bölümü çok sık takip etmeme rağmen kendi devremden kimseyi göremedim. Neredesiniz arkadaşlar? Bir ses verin

burdayım.bende konya 1999 mezunuyum.niğdede görev yapıyorum.konyalıyım.bende yeni üyeyim senden başkasını bende görmedim.ama sınıf arkadaşımdan haberalmak hoşuma gitti.
:36_7_8::36_7_8:

slm ben de E şubesinde öğreciydim 99 mezunuyum.bizim sınıf nerdesiniz

Sadece bu kadar olamayız değil mi? Duyan duymayana haber versin. Arkadaşlarıma ulaşmak istiyorum. 1999 II. Öğr. Çoc. Gel. gelin artık sitemize

99 anaokulu mezunları selam .ses verin nerelerdesiniz

Arkadaşlar pazar akşamı saat 22:00 da bu sitede buluşup eski günleri yad etmeye ne dersiniz. Şimdi herkes nerede ne yapıyor çok merak ediyorum. İnşallah sesimi duyarsınız. 99 mezunları bekliyorum hepinizi SEVGİLER

slm ben de 99 mezunuyum çocuk gel 1 öğretim ama kimseye rastlayamadım

SELAM
Bende 99 çocuk gelişimi mezunuyum.Konya'yı çok özledim.Denizli'de anaokulu öğretmenliği yapıyorum.

fatime bende 99 mezunuyum tahmin ettiğim fatime isen aynı sınıftaydık ben sabire

Evet Sabire sanırım seninle aynı sınıftaydık.Ben Ispartalıyım. Fatih Işıklar Yurdunda kaldım.Sınıfımızdan sadece Emine, Meryem ve Canan'dan haberdarım ya sen. MSN'den görüşelim mi?

cengiz hocam var arkadaşlar, kendisi galiba 99 mef mezunu.

bende 99 MEF Mezunuyum.

arkadaşlar ben anaokulu öğretmenliği F sınıfı 99 mezunuyum bizim sınıfdan olan yok mu????

ben 99 Mef Anaokulu 2.öğretim mezunuyum. Ankara`da görev yapıyorum

Bende 99 F şubesi mezunuyum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri